Curs Tu si Creatorul (You and the Creator) ThetaHealing

Ti-ar placea sa ai ori de cate ori lucrezi cu tehnica ThetaHealing acea conectare cu Creatorul, cu cea mai inalta forma de Inteligenta si de Iubire?

Acest curs, pe tema Cresterii Relatiilor tale, te invata cum poti asculta intuitiv nevoia adusa la suprafata de fiecare blocaj pe care lucrezi.

Inveti cum poti identifica foarte clar cand se mentin convingeri/ tipare din supravietuire, cand sunt blocaje venite de la stramosi, cand este vocea Egoului cea care aduce motivatia, ce lectii invata Sinele Superior si care este perspectiva celei mai Inalte forme de Iubire.

Fiecare mesaj pe care mintea noastra il primeste are rolul sau in crestere si evolutie. Da, uneori este provocator sa percepem cum fiecare gand este conectat cu alt gand si cum acestea aluneca precum un Curent subteran ce perturba linistea si pacea interioara. In acest curs primesti metoda uimitor de eficienta de a aduce claritate, de a urmari precum un detectiv super eficient de unde a pornit situatia pentru ccare iti doresti rezolvare.

Primesti exercitii si instrumente uimitoare in lucrul cu tine insuti si cu ceilalti: Iertare, Resetarea mintii, Citirea Timpului Divin si multe altele.

Ce te ajuta sa primesti mesaje clare? Ce te impiedica sa pastrezi conectarea cu Divinul?

Este un curs uimitor! Cel mai nou dintre cursurile ThetaHealing, ma bucur ca prin aceasta specializare il pot face disponibil acum si in Romania! Pentru mine a adus o perspectiva magica, simpla si eficienta in lucrul cu tehnica ThetaHealing!
Te invit sa nu ma crezi pe cuvant, te astept cu drag la curs!

Este ideal acest curs sa fie facut dupa specializarea de DigDeeper (Sapare Profunda).
Cerinta minima pentru a putea participa la acest curs este de a avea deja Curs Baza si Curs Avansat (Fundamentele ThetaHealing)

Sambata 26 mai: 10:00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)
Duminica 27 mai: 10.00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)
Locatie: Bucuresti, Str. Ion Campineanu 23

Durata cursului-2 zile.

Super oferta!!!
Doar 698 Ron

Persoanele care isi doresc sa participe si momentan nu dispun de fonduri necesare contributiei de participare, sunt incurajati sa contacteze organizatorii pentru a beneficia de bursele cu reducere.
Cadou Sedinta Testare de Biorezonanta pentru evaluarea sanatatii, si recomandari personalizate in valoare de 100 ron.

In limita Locurilor disponibile, la urmatoarele cursuri, pentru practica, reluarea exercitiilor in energia de grup, sub supravegherea instructorului, puteti repeta acest curs inca odata GRATUIT.

Locuri Limitate!!!
Lucrez in grupuri mici, maxim 15 participanti.

Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Magic Healing SRL,
CUI: 38798105 J40/1517/2018
Adresa: Str Brezoianu, nr. 51
Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania
Detalii- Plata Curs Dezvoltare Personala
Va rog sa ma contactati dupa efectuarea platii pentru confirmare si emiterea facturii.

Inscriere si detalii :
Laura Ioana Popescu
Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®
Trainer Terapii Complementare
Mobil: 0722603916

Mail: contact[@]magiabucuriei.ro