Acest curs va ofera, asa cum este si numele lui, baza, totalitatea abilitatilor necesare de a lucra cu tehnica Theta Healing.

Tehnica Theta Healing este o metoda de lucru cu subconstientul nostru, cu totalitatea credintelor pe care noi le avem si care ne fac sa FIM intr-un anume fel, sa ACTIONAM si sa AVEM anumite rezultate.

Daca iti doresti armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, atunci acest curs iti poate aduce schimbarea dorita!

De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?
✔ Inveti metoda de conectare rapida in starea cerebrala Theta.
✔ Inveti cum sa iti focalizezi gandirea.
✔ Stii cum sa faci o citire intuitiva pentru a identifica blocajele fizice, mentale, emotionale, spirituale si stii cum sa ceri apoi o vindecare energetica.
✔ Stii cum sa faci o echilibrare a centrilor energetici (chackrelor).
✔ Iti identifici sistemul de convingeri si ce convingeri iti sunt de folos, ce convingeri nu te sprijina in ceea ce iti doresti.
✔ Inveti testarea musculara prin care afli ce convingeri sunt Adevarate in subconstient.
✔ Intelegi de ce nu se vindeca unii oameni. Afli cum s-au format convingeri in subconstient si cum pot fi schimbate.
✔ Intelegi cele 7 planuri ale Existentei si cum interactionam noi cu tot ceea ce ne inconjoara.
✔ Inveti cum sa te protejezi energetic, sa faci o intrerupere de energie.
✔ Iti sunt activati cromozomii tineretii si vitalitatii, ti se accelereaza simturile paranormale/intuitive.
✔ Inveti cum sa te conectezi cu Ingerii pazitori.
✔ Inveti despre tehnica de lucru cu spirite nesupuse, atacuri paranormale.
✔ Inveti recuperarea partilor de suflet.
✔ Stii cum sa faci exercitiu de manifestare a ceea ce iti doresti.
✔ Inveti cum sa iti atragi sufletul pereche.
✔ Inveti cum sa ceri inlocuirea defectelor genetice.

Te invitam in grupul de facebook Magia Bucuriei, unde gasesti multe materiale valoroase.

Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele!
Loredana Dinu

Olimpica in echipa Romaniei, Proba de Spada

Acest curs Nu e pentru tine daca: * Doresti sa ramai in starea de victima. * Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza. * Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale. * Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci. * Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli. Durata cursului – 3 zile.
M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat. Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum. Folosesc Theta Healing aproape zilnic! Mi-a crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.
Victor Racasan

Antreprenor

Participantii primesc:
✔ Manualul cursului in limba romana.
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
✔ Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea Theta Healing®, de Vianna Stibal. Cartea corespondenta cursului de Baza, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs.

* Bonus – reduceri la alte evenimente organizate

Contacteaza-ma