Conditii de participare: Absolvire Curs Theta Healing Baza

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cusul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/ bucurie .

Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor ce te mentin in anumite tipare mentale/programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate… si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina

BENEFICII. De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?
✔ Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.
✔ Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.
✔ Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic.
✔ Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine.
✔ Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima.
✔ Te conectezi cu Stramosii.
✔ Te conectezi cu plantele, animalele.
✔ Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte.
✔ Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile.
✔ Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.

Te invitam in grupul de facebook Magia Bucuriei, unde gasesti multe materiale valoroase.

Laura este un profesionist care mi-a arătat într-o singură ședință nu doar că știe ce face, ci că o face din plăcere, face parte din misiunea ei și este complet dedicată în a te ascuta, înțelege și sprijini pe drumul tău prin metodele specifice ThetaHealing. Recomand cu căldură să lucrați cu Laura. Mulțumesc!
Daniel Tanase

Business Dev Manager & CFO, Kelermedia

Acest curs Nu e pentru tine daca: * Doresti sa ramai in starea de victima. * Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza. * Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale. * Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci. * Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli. Durata cursului – 3 zile.
Laura m-a ajutat mult sa am incredere in fortele proprii, sa-mi descopar valoarea si sa cred in mine. E un trainer minunat cate stie sa sustina cu multa rabdare si caldura orice cursant, sa creada in el si sa-l ajute sa-si descopere potentialul propriu.Multumesc Laura!
Angi Ciocoiu

Antreprenor

Participantii primesc: ✔ Manualul cursului in limba romana. ✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com ✔ Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal. Cartea corespondenta cursului Avansat, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs. * Bonus – reduceri la alte evenimente organizate

Contacteaza-ma