Conditii prealabile: Absolvire Curs Theta Healing Baza si absolvire Curs Theta Healing Avansat.

 

Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm! Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!
Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci.

Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitile pe care le ai de facut.

Ce vei obtine la acest curs?

✔ Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie, de la stramosi, din societate.
✔ Vei primi noi credinte legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.
✔ Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.
✔ Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic.
✔ Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.
✔ Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.
✔ Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.
✔ Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei Theta Healing®, de a slabi si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.

Acest curs este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani, de informatii aplicate si verificate. Este uimitor cum atunci cand corpul este in echilibru se deblocheaza ca prin magie: relatiile interpersonale, abundenta financiara, succesul in toate domeniile vietii!

Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale, emotionale.

Te invitam in grupul de facebook Magia Bucuriei, unde gasesti multe materiale valoroase.

Laura este un profesionist care mi-a arătat într-o singură ședință nu doar că știe ce face, ci că o face din plăcere, face parte din misiunea ei și este complet dedicată în a te ascuta, înțelege și sprijini pe drumul tău prin metodele specifice Theta Healing. Recomand cu căldură să lucrați cu Laura. Mulțumesc!

Daniel Tanase

Business Dev Manager & CFO, Kelermedia

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana
· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

Laura m-a ajutat mult sa am incredere in fortele proprii, sa-mi descopar valoarea si sa cred in mine. E un trainer minunat cate stie sa sustina cu multa rabdare si caldura orice cursant, sa creada in el si sa-l ajute sa-si descopere potentialul propriu.Multumesc Laura!
Angi Ciocoiu

Antreprenor

Contacteaza-ma