Ce este starea cerebrala Theta?

Creierul nostru emite si primeste informatii in mai multe frecvente a undelor cerebrale astfel:

Beta 14-28 hz- starea de alerta, atentie constienta si implicare activa

Alfa 7-14 Hz- starea de relaxare si focus, deschidere

Theta 4-7Hz – relaxare profunda, vizualizare, deschiderea intuitiei, creativitate

Delta 0-4 Hz- liniste si pace interioara, meditatie profunda, vindecari miraculoase, functionare optima a sistemului imunitar

Theta, este o stare de relaxare a undelor cerebrale in care vizualizarea si focusul sunt maxime, putem accesa rapid mintea subconstienta, avem acces la amintiri si senzatii memorate, este o stare creativa, inspirationala, in care ne simtim conectati cu energia a tot ceea ce este.

Aceasta stare, am avut-o preponderent pana la varsta de 7 ani (tocmai de aceea cei 7 ani de acasa sunt foarte importanti fiindca atunci primeam informatii si ne-am format propria perceptie/credinte/programe mentale despre viata, lume), o accesam in mod natural in somn, in starile de focus (condus la volan mult), cand suntem foarte captati de o activitate (gen jocuri video, televizor…).

In starea Theta, nivelul de serotonina, dopamina si hormon de regenrare este stimulat, astfel apare o stare de bucurie, pace interioara.

Tehnica Theta Healing, este o modalitate validata stiintific de vindecare si echilibrare, fizica, mentala, emotionala si spirituala prin accesarea Starii cerebrale Theta. Mult timp s-a crezut ca aceasta stare se poate obtine in mod constient, doar in starile avansate de hipnoza, in conditii de izolare si meditatie profunda, insa, acum este accesibila datorita metodei Theta Healing, certificata prin cercetari stiintifice si pusa la dispozitie de Vianna Stibal, prin intermediul cursurilor acreditate, a cartilor si a manualelor, in doar 30 de secunde.

In 1995, Vianna Stibal, fondatoarea metodei, s-a vindecat de cancer folosind conectarea in aceasta stare de regenerare a intregului organism, stare in care se elibereaza serotonina, hormon de crestere, dopamina.

Din 1998 Vianna Stibal a inceput sa predea aceasta tehnica in intreaga lume, iar din anul 2000 a fost adaugata ca metoda de lucru si reprogramarea subconstientului prin schimbarea de convingeri/tipare mentale limitative si instalarea in structurile noastre energetice a noi convingeri suportive, a sentimentelor pe care noi dorim sa le experimentam (incredere, bucurie, iubire, claritate, siguranta, acceptare….).

Theta Healing este predata in peste 152 de tari si milioane de oameni deja si-au vindecat diferite aspecte ale vietii lor.

Vezi Calendar Evenimente – click aici

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

.

Pentru a primi exercitii care va sustin Abundenta Financiara, va invitam in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)