🧘‍♀️M-am trezit dis de dimineata cu acest gand! De ce oare? Ma pregatesc de o noua zi, o noua saptamana. Pregatesc zoom-uri Gratuite Diamond Club doTERRA despre Aromoterapie, Workshopuri de Manifestare si Abundenta Dorinte Implinite Online, minunate cursuri  Theta Healing Online Zoom, Seri de practica Online Theta Healing cu eliberari si manifestari.
Si…mintea mea continua… TOT CEEA CE MI SE INTAMPLA ESTE SPRE BINELE MEU SUPREM!
Bine, spun eu, Multumesc, s-a implinit! 💧🌱🌳🍀💎😇🙏🧘‍♀️💜💚❤
Si uite asa mi-am readus aminte ca tot ceea ce experimentez zi de zi este o manifestare, rodul Gandurilor, Cuvintelor si Actiunilor mele trecute!
😃Asa ca daca imi place ceea ce primesc astazi ma bucur, ca am cules roade bune! …..
Iar daca nu imi place tot ma bucur, ca le-am consumat pe cele rele 😂….asa ca oricum ar fi continui: TOT CEEA CE MI SE INTAMPLA ESTE SPRE BINELE MEU SUPREM 💧🌱🌳🍀💎🙏🧘‍♀️
Si….ce credeti ca numai bune am experimentat astazi? Eu zic ca ….am experimentat Manifestari, 😃ce am plantat cu fiecare Gand, Cuvant si Actiune 🙏. Si cu fiecare recolta devin din ce in ce mai buna la a constientiza ce sa mai manifest! Observ si actionez:
Ce imi place continui ….
Ce nu imi place ma bucur ca s-a consumat, schimb si merg mai departe!
😃Te invit sa te bucuri alaturi de mine de tot ceea ce ai Manifestat astazi! Esti un Creator minunat, in continua perfectionare! 🧘‍♀️
Perseverenta face diferenta! Sa fie bine si din ce in ce mai bine! Si este bine si din ce in ce mai bine! 🍀 s-a implinit!

Te invita cu drag la Urmatoarele Evenimente: https://magiabucuriei.ro/evenimente/

Te invit sa ne conectam si pe Social Media: