Si tu poti avea cea mai minunata relatie de cuplu! ❤️

Cadou Cartea Audio: Cum sa cream o relatie spirituala de Paul Ferrini

Esti multumit de relatia de cuplu pe care o ai?
Iti doresti sa ai o relatie spirituala plina de Iubire si Pasiune?❤️❤️❤️
„Relatia este cea mai dificila si mai interesanta cale spirituala care ne este disponibila pe planeta la ora actuala. Nici o alta cale nu ne aduce la suprafata indoielile, fricile si nesigurantele ascunse pentru a fi vindecate intr un mod atat de definitiv. Avem nevoie de mult curaj ca sa vedem acele parti din noi insine pe care le acceptam cu greu si care ne sunt reflectate de catre partenerii nostri.
Totusi, prin impacarea cu partenerii nostri ne impacam cu noi insine si ajungem sa ne experimentam propria plenitudine.“ (Paul Ferrini)

O carte onesta si necomplicata despre cel mai complicat subiect: relatiile dintre oameni.

O carte ce merge direct in esenta relatiei de iubire si devine astfel un ghid pentru aceia care isi doresc sa intemeieze o asemenea legatura sau pentru aceia care au deja parte de ea.

Adevarata relatie de iubire, sanatoasa si armonioasa, creste numai prin radacinile robuste oferite de buna intocmire spirituala a celor doi parteneri de viata. Cele sapte legi spirituale discutate in cartea „Cum sa cream o relatie spirituala” ofera un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evolutiei spirituale reciproce, indiferent de faza in care se afla relatia lor.

Va oferim cartea audio Cadou🎁puteti asculta ORICAND si ORIUNDE (click aici)
Aceste informatii sunt excelente pentru o buna intelegere in cuplu si pentru persoanele care isi cauta relatia potrivita. Sunt o completare binevenita la Cursurile ThetaHealing pentru cine isi doreste o relatie armonioasa.

Carte „Cum sa cream o relatie spirituala” de Paul Ferrini cu vocea Laura Ioana Popescu – MagiaBucuriei

Va invitam sa va bucurati de Cadou si sa participati la Urmatorul Curs Online Baza ThetaHealing (click aici), sau vezi toate evenimentele (click aici) pentru o relatie spirituala implinita.

Te invit sa ne conectam si pe Social Media:

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.