Gregg Braden – Secretele pierdute ale rugaciunii ❤️ Carte Audio

Odata cu primavara putem aduce din interiorul nostru  cea mai mare si benefica forta interioara: puterea rugaciunii.
Va ofer in dar aceasta carte audio, care confirma prin dovezi stiintifice cat de puternice sunt gandurile noastre si de ce este eficienta tehnica ThetaHealing pe care o indragesc atat de mult.
Am fost fascinata de intalnirea cu Gregg Braden, de dovezile stiintifice ale puterii rugaciunii. Cu o simplitate uimitoare, usor de inteles, putem folosi puterea gandurilor pentru autovindecare. Cea mai minunata informatie despre puterea rugaciunii este faptul ca undele cerebrale theta ne duc prin terapia ThetaHealing catre puterea noastra interioara de a ne ajuta atat pe noi insine cat si pe cei din jur. Va invit sa va bucurati de aceasta carte si va astept cu drag la urmatoarele Cursuri ThetaHealing Online: toate evenimentele (click aici)

Descriere:

„Există forțe minunate și neîmblânzite în noi.“

Cu aceste cuvinte descrie Sf. Francisc din Assisi ceea ce tradițiile mistice consideră a fi cea mai puternică forță din Univers: rugăciunea. De peste 20 de ani, Gregg Braden caută dovezi despre o formă pierdută de rugăciune, dispărută din Occident odată cu edictele Bisericii creștine timpurii. În anii 1990, el a descoperit că această formă de rugăciune este încă practicată în mănăstiri izolate din centrul Tibetului și în comunități din deșertul american.

În Secretele pierdute ale rugăciunii, Braden scrie despre o formă de rugăciune fără cuvinte ori exprimare fizică și ne conduce într-o călătorie în care ne explorăm cele mai intime experiențe pentru a ne descoperi cele mai profunde convingeri. Prin exemple din istorie și din viața personală, el explorează înțelepciunea unor secrete fără vârstă, precum și puterea ce ne așteaptă dincolo de cele mai profunde răni sufletești.

Va ofer Cadou cu mult drag:

Gregg Braden – Secretele pierdute ale rugaciunii Carte Audio cu vocea Laura Ioana Popescu – MagiaBucuriei

Va invitam sa va bucurati de Cadou si sa participati la Urmatorul Curs Online Baza ThetaHealing (click aici), sau vezi toate evenimentele (click aici)

Te invit sa ne conectam si pe Social Media:

Lasa-ne adresa de email mai jos si primesti CADOU o meditatie de Vindecare!

.