Introducere in Theta Healing

Ce este tehnica Theta Healing?

Poate ai auzit de atatea ori numele acestei tehnici si te intrebi cu ce te poate ajuta terapia Theta Healing si ce face mai exact aceasta tehnica.

Cand incepi sa practici  aceasta tehnica, asa cum spune Vianna Stibal, creatoare tehnicii, este ca si cum iti aduci aminte ceea ce stiai deja: cum sa te conectezi cu energia Atoatecreatoare, a Tot Ceea Ce Este.

Prin exercitii simple poti reface echilibrul fizic, mental, emotional si spiritual.

(Re)inveti sa faci autovindecare si vindecari energetice pentru alte persoane care isi dau acordul, fiindca intotdeauna Liberul-Arbitru este foarte important in orice schimbare.

Se pot face cu usurinta curatari energetice, echilibrarea chakrelor, scanarea energetica si cel mai important se pot descoperi credintele/programele/tiparele/fricile care ne blocheaza din a avea viata pe care ne-o dorim.

In acest material descoperiti Bazele Theta Healing si la final beneficiati de curatari si echilibrari energetice.

Va asteptam cu drag in grupul https://www.facebook.com/groups/MagiaBucuriei unde descoperiti multe materiale Theta Healing valoroase si meditatii ghidate.

Te invit sa ne conectam si pe Social Media:

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.