Introducere in Theta Healing – Cum eliminam cei 3 R: Regrete, Resentimente, Respingeri

Ce este tehnica Theta Healing?
In acest material constientizati cat spatiu fizic, mental, emotional si spiritual ocupa REGRETELE, RESPINGERILE SI RESENTIMENTELE, iar la final ne si ocupam de acestea sa le eliberati.
Poate ai auzit de atatea ori numele acestei tehnici si te intrebi cu ce te poate ajuta si ce mai exact face aceasta tehnica. Cand incepi sa practici  aceasta tehnica, asa cum spune Vianna Stibal, creatoare tehnicii, este ca si cum iti aduci aminte ceea ce stiai deja: cum sa te conectezi cu energia Atoatecreatoare, a Tot Ceea Ce Este.
Prin exercitii simple poti reface echilibrul fizic, mental, emotional si spiritual. (Re)inveti sa faci autovindecare si vindecari energetice pentru alte persoane care isi dau acordul, fiindca intotdeauna Liberul-Arbitru este foarte important in orice schimbare. Se pot face cu usurinta curatari energetice, echilibrarea chakrelor, scanarea energetica si cel mai important se pot descoperi credintele/programele/tiparele/fricile care ne blocheaza din a avea viata pe care ne-o dorim.
Va asteptam cu drag si bucurie la urmatoarele Cursuri Online: https://magiabucuriei.ro/evenimente/

Te invit sa ne conectam si pe Social Media:

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.