Saparea profunda(Dig Deeper) cu Theta Healing – elibereaza si tu convingerile limitative din Subconstient

Vino si tu la Urmatoarele Cursuri Online Theta Healing, detalii si inscrieri: https://magiabucuriei.ro/evenimente/

NOU! Ai posibiliatea sa achizitioneazi CARTEA scrisa de Vianna Stibial, creatoarea tehnicii Theta Healing: Terapia Teta – Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse, cu doar 30 ron, lasa-ne un mesaj aici: contact@magiabucuriei.ro

asculta audio, click aici

In tehnica Theta Healing, tehnica de Sapare, ne da posibilitatea de a aduce la suprafata din Subconstient fricile si Blocajele care ne impiedica sa avem o viata fericita, armonioasa si implinita.

Stiai ca cea mai mare piedica in calea Manifestarii a tot ceea ce iti doresti in viata sunt Lipsa de Claritate si Credintele Limitative? Iar Lipsa de claritate vine tot din Credintele Limitative.

Cum asa, te vei intreba?
Cel mai simplu va explic printr-un exemplu concret a ceea ce inseamna sapare cu Theta Healing, prin relatarea eficientei acesteia dintr-o sedinta de lucru:

Ana (nu este numele real), vine la o sedinta Theta Healing fiindca are o dilema: sa isi pastreze jobul actual , sau sa mearga catre o noua profesie.

ThetaHealer (Laura Popescu – Instructor si terapeut): Bine ai venit Ana, ce iti doresti ca rezultat al acestei sedinte?
Ana: Imi doresc sa am claritate, nu stiu daca este potrivit sa merg catre noul job

ThetaHealer: Ce a determinat aceasta dorinta, cand a inceput?
Ana: Simteam ca m-am plafonat la job, ca nu mai interactionez cu oamenii si ca este limitata posibilitatea mea de ajuta oamenii.

ThetaHealer: Si cum ti-a venit ideea pentru noul job?
Ana: Eram demoralizata, am simtit nevoia sa ma plimb, am iesit in aer liber sa imi adun gandurile, ma tot rugam in felul meu sa fiu ghidata Divin si atunci am primit acest Gand, pentru noul Job.

ThetaHealer: Foarte bine, se pare ca ti-ai ascultat intuitia! Si ce ai facut in acest sens?
(Nota: intotdeauna cand primim o ghidare Divina e nevoie sa si actionam)
Ana: Am gasit o pozitie pentru acest Job la care sa aplic. A fost provocator, era mult de invatat pentru examen. Pe de alta parte si partenerul meu m-a intrebat daca imi doresc noul Job pentru beneficiile acestuia sau fug de nemultumirile de la celalalt job.

ThetaHealer: Si cum este pentru tine, ti-ai identificat beneficiile de la noul job?
Ana: Da, la noul job ar fi mai multa claritate, as avea mai mult timp cu familia si cu cei doi copii, as putea sa rezolv mult mai rapid ceea ce au nevoie oamenii.

ThetaHealer: Si nemultumirile de la fostul job care ar fi?
Ana: Prea multe vaicareli, de la colegi, de la clienti, uneori chiar si de la mine, parca toti tot aveam diverse suparari si ni le tot spuneam. Si parca rezultatele dureaza prea mult pana sa apara. Obositor si cred ca se potriveste mai mult barbatilor.

ThetaHealer: Ai vrea sa testam programul: „Evoluez prin suferinta. Ma las ajutata cand sufar.”
Ana: Da.
(Nota: facem testarea musculara si ne da pozitiv la nivel de Baza – credite repetate si la nivel Genetic – din ADN de la stramosi)

ThetaHealer: Ai vrea sa schimbam acest program, sa cerem din cea mai inalta Vibratie de Lumina sa sti ca poti evolua fara suferinta si ca ceri ajutor, te lasi ajutata si fara sa suferi?
Ana: Da.

ThetaHealer: Fac schimbarea in subconstient cu tehnica Theta Healing
(Nota: Ana a ajuns la mine cu doua luni in urma „intamplator” datorita unei suferinte fizice, o durere de umar pe care nu o putea”rezolva singura”)
Si ce altceva iti mai doresti?
Ana: Vreau sa stiu daca e potrivit pentru mine noul Job.

ThetaHealer: Ce te-ar impiedica sa crezi ca este potrivit?
Ana: Am o prietena care face deja acest job si este nemultumita. Adica nu stiu daca e de la job sau are si ea provocarile ei, dar asa am vazut.

ThetaHealer: Ai vrea sa testam? „Orice as face sunt nemultumita.”
Ana: Da
(Nota- facem testarea musculara si ne da pozitiv la nivel Genetic – din ADN de la stramosi si la nivel Istoric- constiinta de grup, informatii din vieti anterioare).

ThetaHealer: Ai vrea sa schimbam acest program, sa extragem nemultumirea de pe nivel de Baza, genetic, sufletesc, rezolvata la nivel istoric si recuperate partile de suflet si sa cerem din cea mai inalta Vibratie de Lumina descarcarea programului si sentimentului ca sti ca poti fi multumita in ceea ce faci, ca este posibil si permis sa simti multumirea in toate structurile, in toate celulele.
Ana: Da.

ThetaHealer: (Fac schimbarea in subconstient cu tehnica Theta Healing.)
Cum te simti acum?
Ana: Am mai multa Claritate si ma simt mai usoara, ca eliberata de o povara.

ThetaHealer: Ai vrea sa facem si o iertare fata de tine si fata de ceilalti care te-au invatat sa evoluezi prin suferinta, sa faci schimbari din nemultumire, sa te eliberezi pe tine si pe ceilalti de toate atasamentele de a face schimbari in acest fel, sa iti fi tie si lor recunoscatoare ca v-ati invatat lectiile de viata in acest fel? Si cerem din cel mai inalt Plan al Creatiei, de Lumina si Iubire, ca de acum incolo este posibil si permis sa evoluezi cu liniste si cu pace, din cea mai inalta vibratie, pe cea mai buna si usoara cale posibila.
Ana: Da.

ThetaHealer: (Fac schimbarea in subconstient cu tehnica Theta Healing)
Ana: Tocmai mi-am adus aminte ca am vorbit cu Bunica de curand si ea a spus ceva ca „eliberezi tu Suferinta si pentru noi, sa nu mai fie la fel si pentru tine”
ThetaHealer: Minunat, ma bucur mult. Se pare ca la nivel energetic si bunica a primit informatia despre aceasta curatare energetica.

Ne luam la revedere si dupa cateva ore Ana imi da un mesaj: „ sunt la biblioteca si am reusit sa inteleg clar, sa invat ceva ce inainte nu reuseam sa retin”.

Daca esti deja Practicant al Tehnicii Theta Healing, ai facut cursul de Baza si Avansat Theta Healing si inca te mai intrebi ce beneficiu ti- ar aduce Cursul de Sapare Profunda (Dig Deeper), da-mi voie sa iti spun cateva dintre acestea:

• In acest curs inveti ca saparea nu ar trebui evitata, fiindca intotdeauna subconstientul pastreaza anumite Credinte/Programe datorita Beneficiilor pozitive ale acestora
• Inveti cum sa faci corect o testare musculara pentru a identifica credintele din subconstient
• Inveti beneficiile descarcarilor de sentimente/convingeri benefice din cea mai inalta vibratie, insa afara a le folosi pentru evitarea saparii in Subconstient
• Aprofundezi si clarifici tehnica celor opt tipuri de sapari:

1. Lucrul cu Fricile
2. Eliberarea Resentimentelor
3. Ce a determinat aparitia Bolii, cand a inceput?
4. In ce fel serveste Boala Clientului?
5. Manifestarea(daca am avea tot ce ne-am dori ce s-ar putea intampla rau)
6. Genetic. Cum gandesc rudele noastre? Ce am preluat ca si convingeri prin genele noastre?
7. Istoric. Ce avem de incheiat si completat din constiinta colectiva sau din vieti anterioare incat sa putem merge mai departe?
8. Lucrul cu Imposibilul. Cine a spus ca este Imposibil? Si daca ar fi Posibil ce
s-ar intampla?

Daca esti deja ThetaHealer si doresti sa aplici cat mai bine aceasta tehnica pentru tine si ceilalti, iti doresti sa stapanesti Lucrul cu Convingerile.

Sau daca cauti sa lucrezi cu un Practicant Terapeut Theta Healing iti doresti cu siguranta ca acesta sa aiba si acest curs.

Te invit cu drag sa verifici agenda de cursuri MagiaBucuriei aici si abia astept sa ne vedem la cursurile Theta Healing cu certificare Internationala pe care le predau, sa te invat tainele Lucrului cu Theta Healing. Sau te invit sa programam o sedinta Theta Healing telefonica sau la Cabinet pentru a lucra aceasta tehnica uimitoare si miraculoasa care face parte zi de zi din viata mea.

Lumina si Iubire, din cel mai inalt plan, cea mai inalta Vibratie! Iti multumesc ca ai citit acest articol. Daca vrei sa faci o fapta buna si ti-a placut, iti multumim pentru Like & Share.

Te invit sa ne conectam si pe Social Media:

Lasa-ne adresa de email mai jos si primesti CADOU o meditatie de Vindecare!

.