Sapare Profunda Dig Deeper Theta Healing® – 8 tipuri de Sapare

1. Frica
Pune intrebari pana cand identifici frica de mai profunda care este dedesubtul tuturor celorlalte.

2. Resentimente
Aceasa abordare este recomandata pentru resentimente si alte emotii negative, altele decat frica
Pas 1. intelegerea situatiei
Foloseste cele sase intrebari pentru a intelege cauza situatiei.
Pas 2. Afla cand a aparut situatia … .
Persoana se poate sa fii experimentat situatii similare de multe ori in viata sa. Daca da, identifica acel prim incident care a creat o situatie negativa de acest tip, in care el/ea a experiementat emotii precum furia, tristetea, resentiment, vinovatie sau respingere.
Pas 3. Afla motivul din spatele resentimentului.
Fiecare credinta ne serveste intr-un fel. Daca nu aflam cum ii serveste, creierul clientului o va crea din nou, chiar si dupa ce o schimbam. Trebuie sa aflam motivul din spatele resentimentului si sa schimbam credinta, astfel incat clientul sa mearga mai departe, si apoi eliminam resentimentul.

3. Boala – 1 Afla de ce a aparut boala …
Intreaba clientul, sau inalta-te si intreba Creatorul, cand a aparut boala. Intreaba ce se intampla in viata lor atunci cand a aparut boala. Apoi sapa mai profund pentru a rezolva problema.

4. Boala – 2 Afla in ce fel boala ii serveste clientului
Cateodata oamenilor le este frica sa se faca bine dupa ce au fost bolnavi. De exemplu, poate le este frica ca vor trebui sa munceasca din nou. Afla adevarata motivatie din spatele bolii si schimb-o, astfel incat clientul sa fie motivat sa se isanatoseasca complet.

5. Manifestare
Cere clientului sa vizualizeze ce ar face daca ar avea toti bani din lume, multi mai multi decat ar putea cheltui. Cere-I sa elaboreze situatia intrebandu-l unde sunt, cum se simt, cine este cu ei, cum ar reactiona familia/prietenii/sufletul lor pereche. Descopera probleme care il fac pe client inconfortabil in procesul de vizualizare, si incepe sa sapi pentru a le rezolva.

6. Genetic
Cand facem testul muscular cu clientul putem afla ca nu el/ea nu este constient de unele credinte negative. Aceasta pentru ca unele credinte sunt ale stramosilor sai si poate le-a primit prin ADN. De exemplu, poate au prejudecati, furie sau resentimente catre anumite persoane. Credintele stramosilor pot fi expirate si poate nu ii servesc clientului in viata actuala. Foloseste intrebarile si continua saparea.

7. Nivel istoric
Avem credinte la nivel istoric, incluzand credinte din vieti trecute si din constiinta de grup. A avea credinte din alte vieti nu inseamna ca ai trait tu o viata anterioara. Pot fi credintele altcuiva care a trait in trecut si pe care le-ai preluat. Tot ce ai atins lasa o amprenta si tot ce a fost atins de altcineva poarta amprentele/o esenta a lor. Poate prinzi aceste esente/amprente care poarta credinte din timpuri trecute, precum juraminte de saracie.

8. Imposibilul.
Invatam sa facem munca de vindecare a planetei. Invatam sa lucram pe masiva constiinta de grup. Invatam sa lucram pe ceea ce crede creierul nostru ca este imposibil. Spre deosebire de alte metode de sapare pe care le folosim pentru a gasi blocaje, acesta metoda este folosita pentru a reprograma creierul sa accepte imposibilul.

 

Acestea fac parte din Cursul Theta Healing Dig Deeper – Sapare Profunda, vezi urmatoarele evenimente aici: https://magiabucuriei.ro/evenimente/

 

Vezi VIDEO mai jos:

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

.

Pentru a primi exercitii care va sustin Abundenta Financiara, va invitam in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)