Meditatie Theta Healing® de Vindecare si Manifestare

Meditatia Theta Healing reprezinta instrumentul principal de lucru cu Tehnica Theta Healing, pentru curatarea energiilor negative, eliberearea credintelor limitative si manifestarea dorintelor.

Este o forma de meditatie/rugaciune unde Gandurile focalizate folosesc puterea Intentiei, a Focusului, a Vizualizarii, a Cererii (Actiunii) si a Credintei/Increderii in Sine, prin conectarea cu cea mai pura forma de Iubire si Inteligenta din Univers, blanda, intelegatoare(care o mai intalnim sub denumirea de Forta Vietii, Duhul Sfant, Dumnezeu, Atotecreatorul, Universul).

Vrei sa experimentezi Meditatia de Manifestare cu Theta Healing?

Meditatie de conectare in starea cerebrala Theta:

Aseaza-te intr-un loc comod, confortabil, unde poti sta cateva minute in liniste….

Inspira adanc, relaxeaza-te. Imagineaza-ti ca iti conectezi energia inimii cu centrul Pamantului si…. de acolo acea energie se intoarce pana la talpile picioarelor, vizualizeaza ca urca prin talpi si relaxeaza tot corpul, iese prin crestetul capului activand toti centrii energetici… se revarsa de jur imprejurul corpului si formeaza o frumoasa sfera de lumina si energie.

In propria ta sfera de lumina, iti imaginezi/vizualizezi ca te ridici deasupra Pamantului, printre galaxii si printre stele, treci printre lumini mari albe si lumini mai intunecate, treci printr-o lumina aurie, apoi printr- un strat de lumina multicolora ca o apa(planul legilor) si ajungi intr- o ceata roz(a compasiunii) care te conduce bland catre o fereastra unde se vede Lumina pura, alb perlata…

Aici …patrunzi cu sfera proprie in Lumina alb perlata, si aceasta sfera se dizolva….  devii una cu energia a tot ceea ce este, cu cea mai inalta vibratie, cu cea mai pura forma de energie, blanda, iubitoare care este la baza creatiei fiecarui particule din care toate sunt create…, te simti bine, protejat/a, iubit/a, in siguranta, aici toate structurile tale se regenereaza, toate grijile/supararile/fricile se dizolva si dispar, te simti bine, protejat, incarcat cu energie benefica, una cu Iubire Divina, cu energia Creatiei…

Daca ai nevoie de Vindecare… poti Cere:

Fie ca Acum fiecare structura sa fie pusa in stare de sanatate perfecta! Multumesc! s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit! Arata-mi!

……si esti Observator/iti imaginezi cum Lumina pura si Iubitoare iti purifica fiecare celula…

Daca ai nevoie de Manifestare… poti cere:

Fie ca acum….. ( ceea ce iti doresti)……… sa fie in viata mea! pe cea mai buna cale posibila, asa cum este spre Binele meu Suprem si al celorlalti! Multumesc! s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit! Arata-mi!

……si esti Observator/iti imaginezi cum ceea ce iti doresti este in viata ta deja, te bucuri si esti fericit/a…

Cum te-ai simtit experimentand Meditatia Theta Healing? Te astept cu drag la Cursul Online cu exercitii terapeutice vindecatoare de Theta Healing: CASTIGA JOCUL VIETII, click aici

 

Hai sa ne conectam:

Asculta Audio aici:

Pentru a primi exercitii care va sustin Abundenta Financiara, va invitam in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.