Trimite un mesaj Sunt interesat pe  telefon whatsapp 0731 737 600 sau pe email: magiabucuriei@gmail.com ai consultanta GRATUITA

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.

Beautiful Touch – blendul captivant de la doTERRA

Doresc sa comand acest ulei la pret de consultant cu 25% reducere, click aici

Enigmatic, captivant, proaspat si fermecator – ar fi, pe scurt, descrierea acestui amestec floral deosebit de armonios, care imbina uleiurile sențiale de osmanthus, lamaie verde, bergamota si tamaie.
Fiecare dintre cele 4 uleiuri are proprietati extraordinare, iar combinate creaza o sinergie cu beneficii aromatice incredibile. O aroma superba, calmanta si inaltatoare, care iti vine in ajutor atunci cand te simti descurajat sau coplesit, pentru a-ti reaminti ca viata e frumoasa.
Parfumul revigorant de lamaie verde si bergamota creaza o stare de bine, energizeaza si ridica starea de spirit. In acelasi timp, aromele cu efect de susținere și relaxare oferite de osmanthus și tamaie, calmeaza sentimentele de neliniste si contribuie la o mai buna concentrare.
Beautiful Touch poate inlocui cu succes orice parfum, fiind natural, numai bun pentru utilizare zilnica sau la ocazii speciale, ca sa te simti inspirata, puternica, frumoasa.
Despre uleiurile din compozitie:
Ulei esential din flori de Osmathus (Osmanthus fragrans): este similar din punct de vedere al compozitiei chimice cu uleiul esential de trandafir și are o concentratie mare de ionone, ceea ce il face ideal pentru sprijin emotional atunci cand ai senzatia de coplesire.
Ulei esențial de Lime: nu numai ca are un miros minunat de citrice, dar are proprietati purificatoare semnificative care pot ajuta la curatarea pielii, adesea folosit pentru revitalizarea pielii deoarece poate indeparta celulele moarte si poate oferi fermitate in tesuturile conjunctive.
Ulei esential de Bergamot (Bergamotă): este purificator natural, de folos in special pentru pielea grasa, ajuta la eliberarea si curatarea porilor si este suport pentru procesul de reglare a secretiei naturale de sebum.
Ulei esential de Frankincense (Tămâie): ajuta la ameliorarea semnelor de imbatranire, sustine sistemul imunitar si regenerarea celulara, avand si un efect de stabilizare asupra emotiilor.
Bine cunoscut pentru aroma care te captivează, amestecul de uleiuri esentiale Beautiful iti ofera confort emotional atunci cand te simti coplesita – aplica pe punctele de puls si inhalează pentru o sedinta rapida de aromaterapie care iti va calma emotiile si iti va remonta starea de spirit.

 

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

❤ Daca vrei detalii despre Aromaterapie, click aici: https://forms.gle/96p1Gv2pBJNbYK4j9

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefon 0731 737 600