Trimite un mesaj Sunt interesat pe  telefon whatsapp 0731 737 600 sau pe email: magiabucuriei@gmail.com ai consultanta GRATUITA

Te invit la PROGRAM GRATUIT:

30 de lectii pe email pentru Sanatate si Energie Perfecta ca sa obtii corpul, mintea si emotiile perfecte pentru tine

Cum ar fi sa ai vitalitate si energie zi de zi pentru a face tot ceea ce iti doresti?

Inscrie-te mai jos:

.

Cleanse & Restore, pachetul care te ajută să îţi detoxifici şi reporneşti organismul în mod natural şi eficient

Ce conţine pachetul “Cleanse & Restore”

Capsule moi DDR Prime

DDR Prime combină beneficiile uleiurilor esențiale de Cuișoare, Cimbru și Portocală sălbatică cunoscute pentru beneficiile lor antioxidante și a fost creat pentru sprijinirea organismului și celulelor prin reducerea stresului oxidativ.

Include, de asemenea, uleiuri esențiale de Tămâie, Lămâiţă, Cimbru de grădină și Niaouli.

 

GX Assist

GX Assist este o combinaţie de uleiuri esenţiale CPTG şi acid caprilic pentru a ajuta la susţinerea unui tract digestiv sănătos prin crearea unui mediu neprietenos pentru potenţialele ameninţări care pot perturba imunitatea digestivă şi pot provoca deranjamente digestive. GX Assist este formulat pentru a fi utilizat timp de 10 zile ca o etapă de curăţare pregătitoare înainte de a utiliza PB Assist.

PB Assist

PB Assist este o formulă patentată de prebiotice şi conţine şase tulpini de microogranisme probiotice într-o capsulă vegetală cu dublu strat. Oferă 6 miliarde CFU de culturi probiotice active şi prebiotice FOS (fructooligozaharide) care ajută la creşterea numărului bacteriilor prietenoase. Sistemul cu dublă capsulă cu eliberare întârziată este proiectat pentru a ajuta la protejarea culturilor probiotice sensibile la acidul gastric.

Life Long Vitality Pack

Această colecţie puternică de suplimente zilnice a devenit rapid unul dintre cele mai populare produse dōTERRA. De altfel, în prezent, este cel mai bine vândut pachet. Produsele principale ale pachetului dōTERRA Lifelong Vitality Pack — xEO Mega™, Microplex VMz™, and Alpha CRS™ + — sunt concepute pentru a vă ajuta în călătoria dumneavoastră către o vitalitate și o bunăstare mai bună. Cu nutrienţi esenţiali, beneficiile metabolismului și antioxidanţii puternici, aceste suplimente lucrează împreună pentru a promova energia, sănătatea și vitalitatea pe tot parcursul vieţii.

 

DigestZen TerraZyme

DigestZen TerrZyme este un amestec brevetat de enzime active integrale şi cofactori de susţinere în care sunt adesea deficitare alimentele gătite, prelucrate sau care conţin conservanţi. Combinaţia puternică de enzime digestive din DigestZen TerraZyme sprijină producţia constantă a organismului de enzime critice pentru funcţiile biochimice sănătoase, incluzând digestia sănătoasă a nutrienţilor alimentari şi transformarea lor în energie. TerraZyme include o varietate de enzime alimentare complete care ajută în digestia proteionelor, grăsimilor, carbohidraţilor complecşi, zaharurilor şi fibrelor.

ZenGest Softegls

Această modalitate convenabilă şi uşoară oferă beneficiile blendului DigesZen, fiecare gelulă conţinând 120 mg din amestecul de uleiuri esenţiale.

ZenGest (DigestZen), blendul unic de la doTERRA, are proprietăţile calmante ale uleiurilor esenţiale de Ghimbir, Fenicul, Coriandru, Mentă, Tarhon, Anason şi Chimen. ZenGest poate de asemenea să fie difuzat pentru aroma sa de lemn dulce, aplicat topic pe abdomen şi consumat intern. Datorită uleiurilor esenţiale pure din compoziţie, acest blend reglează digestia şi ajută în cazuri de metabolism lent sau rău de maşină.

 

Zendocrine Softgels

Capsulele moi Zendocrine ajută la curăţarea corpului de toxine şi radicalii liberi care pot încetini sistemele organismului.

Amestecul de uleiuri esențiale Zendocrine combină Rozmarinul, Coriandrul (frunză) și Ienupărul, fiind amestecul perfect pentru utilizare internă zilnică. Zendocrine sprijină capacitatea naturală a organismului de a elimina substanțele nedorite.

De ce sa ai si tu cont personal doTERRA ?

Avantajele unui cont in echipa doTERRA Magia Bucuriei:

• cumperi direct de la doTERRA, inscriere prin ID-ul 7393268 – Ioana Laura Popescu
• cumperi produse cu 25% mai ieftin. In plus, dupa 13 luni de la inscriere poti ajunge sa beneficiezi de o reducere suplimentara de 30% acordata prin puncte intoarse in contul tau doTERRA, daca lunar plasezi comenzi LRP de minim 50 PV… iar un punct este echivalentul la aprox. 1 euro.
ai propriul tau consultant, alaturi de specialistii echipei, pentru a primi cele mai competente sfaturi
• sprijin telefonic al consultantului tau sau dna. Laura Popescu in caz de urgente majore
• ai acces la resursele echipei, educatie online, materiale informative despre solutii naturale pentru problemele de sanatate, participi la videourile cu informatii practice si sfaturi si te bucuri de informatiile valoroase primite de la specialistii echipei
• ai garantia calitatii produselor primite
• doTERRA livreaza in locatia aleasa de tine – din lume – in decurs de 3 – 10 zile
• doTERRA iti ramburseaza taxele postale DPD la comenzile LRP… platesti 8,33 euro dar primesti luna urmatoare 7 puncte, pe care le poti valorifica in produse gratuite
• NU ai nicio obligatie. Ca si simplu consumator, cumperi ce doresti, daca doresti si cand doresti!
• scanare ZYTO in Bucuresti, Braila, Pitesti
• cumperi online, achiti direct cu cardul
• te poti bucura de ofertele si reducerile doTERRA
• poti avea propriul birou si magazin virtual la doTerra
• in baza comenzilor LRP efectuate, poti primi puncte cu care iti alegi ulterior produse gratuite
• te poti bucura de produse gratuite si multe alte avantaje si surprize
• te rasfeti de cateva ori pe an cu BOGO – Buy One Get One – platesti un produs si primesti alt ulei gratuit
• Daca doresti sa iti obtii uleiurile esentiale in mod gratuit, te vom indruma cum, dar si mai mult de atat

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefonic – Persoana de contact: Daniel Matei, telefon 0731 737 600