Te invit la PROGRAM GRATUIT:

30 lectii pe email pentru Sanatate si Energie Perfecta ca sa obtii corpul, mintea si emotiile perfecte pentru tine

Cum ar fi sa ai vitalitate si energie zi de zi pentru a face tot ceea ce iti doresti?

Inscrie-te mai jos:

 

 

.

Folosit pentru curățarea suprafețelor și a aerului, uleiul eucalipt esențial poate ajuta la promovarea senzatiei de relaxare și respirație usoara.

Descriere

Eucalipții sunt copaci înalți, veșnic verzi, care cresc până la 50 de metri înălțime și sunt uneori denumiți Copaci de Guma. Principalele componente chimice ale Eucalyptus radiata sunt eucaliptol și alfa-terpineol, ceea ce îl face un ulei ideal pentru a promova senzația de respirație usoara și căi respiratorii deschise și pentru a crea o experiență de masaj liniștitoare. Eucaliptul are proprietăți purificatoare care pot fi benefice pentru piele și pentru curățarea suprafețelor și a aerului. Studiile au arătat că eucaliptul este eficient în reducerea tensiunii. Eucaliptul se găsește în apa de gura pentru a împrospăta respirația și pentru a promova sănătatea orală.

Utilizări Ulei de Eucalipt

  • Combinați cu Lamaie și Menta într-o sticlă de pulverizare și folosiți-o pentru a șterge suprafețele din bucătărie sau baie.
  • Adăugați o picătură în lotiunea hidratanta și aplicați pe piele pentru a revitaliza tesutul.
  • În timpul dușului, puneti câteva picături în mâini, duceti-le peste nas și inhalați adânc pentru a revigora și a promova vitalitatea

Beneficii Ulei de Eucalipt 

  • Ajută la eliberarea minții
  • Promovează senzatii de relaxare
  • Promovează sentimente de respirație usoara

Descriere aromatica: camforoasă, aerisită
Metoda de colectare: distilarea aburului
Partea de plante: frunza / petiol
Constituenții principali: eucaliptol, alfa-terpineol

Instrucțiuni de utilizare 

  • Difuzie: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
  • Utilizare locală: aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

 

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefon 0731 737 600