Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Avansat ThetaHealing® – 27-28-29 iulie – Bucuresti

July 27 @ 18:00 - July 29 @ 17:00

RON698

Curs Avansat ThetaHealing®

(conditii- absolvire prealabila curs Baza)

Inscrie-te Acum

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cusul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/ bucurie .

Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor ce te mentin in anumite tipare mentale/programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate… si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina

BENEFICII. De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?
✔ Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.
✔ Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.
✔ Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic.
✔ Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine.
✔ Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima.
✔ Te conectezi cu Stramosii.
✔ Te conectezi cu plantele, animalele.
✔ Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte.
✔ Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile.
✔ Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.

Acest curs Nu e pentru tine daca:
* Doresti sa ramai in starea de victima.
* Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza.
* Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale.
* Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci.
* Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli.

Durata cursului – 3 zile.

Curs Avansat ThetaHealing®

Vineri 27 iulie 18.00-21.30
Sambata 28 iulie 10.00-17.00
Duminica 29 iulie 10.00-17.00

Locatie curs:
Bucuresti

Super oferta!!!
Doar 698 Ron redus de la 1600 ron

Inscrie-te Acum

* In anumite cazuri se poate solicita si bursa de studii

* Tombola Cadou: Sedinta Testare de Biorezonanta pentru evaluarea sanatatii ( Rezultate pe loc pentru peste 28 teste cardiovascular, rinichi, nivelul de toxine…totul in doar un minut si jumatate, fara ace, fara durere, prin masurarea campului de energie magnetica al celulelor), si recomandari personalizate in valoare de 100 ron.

In limita Locurilor disponibile, la urmatoarele cursuri, pentru practica, reluarea exercitiilor in energia de grup, sub supravegherea instructorului, puteti repeta acest curs inca odata GRATUIT.

Locuri Limitate!!!
Lucrez in grupuri mici.

Plata in Avans in Contul Bancar, reprezinta un avantaj si o Garantie pentru rezervarea Locului. Detalii plata:

Magic Healing SRL,
CUI: 38798105 J40/1517/2018
Adresa: Str Brezoianu, nr. 51
Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania
Detalii- Plata Curs Dezvoltare Personala
Va rog sa ma contactati dupa efectuarea platii pentru confirmare si emiterea facturii.

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs, cu alt instructor sau cu mine si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 150 ron ( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)

Participantii primesc:
✔ Manualul cursului in limba romana.
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
✔ Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal. Cartea corespondenta cursului Avansat o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs.

Bonus, poti ramane si la Workshop Dorinte Implinite cu doar 50 ron (exercitii de Manifestare si Abundenta) de la 150 ron

Inscriere si detalii :,
Laura Ioana Popescu
Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®
Mobil: 0722603916

Mail: contact[@]magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum

Details

Start:
July 27 @ 18:00
End:
July 29 @ 17:00
Cost:
RON698
Event Tags:
, ,