Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Sapare Profunda ThetaHealing® [Dig Deeper]

21 martie 2020 @ 10:00 - 22 martie 2020 @ 17:00

RON550

Curs Sapare Profunda ThetaHealing® [Dig Deeper]

Inscrie-te Acum

In cursul ThetaHealing Dig Deeper (Sapare Profunda), primesti abilitatea de a lucra rapid si usor cu cel mai puternic instrument din tehnica ThetaHealing: lucrul cu convingerile.
Este special creat de catre Vianna Stibal pentru a deveni un bun terapeut ThetaHealing® si ca o necesitate pentru sporirea increderii in tine ca ThetaHealer.

Anul acesta vine ca o recomandare de a fi facut imediat dupa Fundamentele ThetaHealing (Curs Baza si Curs Avansat), inaintea altor cursuri, dar in curand Dig Deeper va deveni un curs obligatoriu inainea altor cursuri, datorita claritatii si sigurantei pe care o aduce fiecarui practicant in lucrul cu ThetaHealing.

Sambata 21 martie, ora 10.00-17.00
Duminica 22 martie, ora 10.00-17.00
Locatie: Bucuresti, Str. Ion Campineanu 23

Super oferta!!!
Doar 550 RON redus de la 1600 RON

10 Locuri disponibile

Inscrie-te Acum

* In anumite cazuri se poate solicita si bursa de studii

In limita locurilor disponibile, la urmatoarele cursuri, pentru practica, reluarea exercitiilor in energia de grup, sub supraveghera instructorului, puteti repeta acest curs inca odata cu doar 100 RON – Cost disponibil daca ati facut Cursul cu dna. Laura Popescu

 Locuri Limitate!!!

Lucrez in grupuri mici.

Plata in Avans reprezinta un avantaj si o Garantie pentru rezervarea locului.

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs, cu alt instructor si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 250 ron ( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)

Participantii primesc:
✔ Manualul cursului in limba romana.
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

P.S. : pentru cine isi doreste dupa CURS poate ramane sa faca o testare cu Biorezonanta magnetica pentru a descoperi nevoile de sanatate ale organismului, cu doar 50 ron de la 100 ron. Simplu, usor, eficient, in doar cateva minute primesti pe loc rezultatul a peste 36 teste: cardiovascular, ficat , sistem nervos, hormoni, detoxifiere…

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum

Detalii

Începe:
21 martie 2020 @ 10:00
Se termină:
22 martie 2020 @ 17:00
Cost:
RON550
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , , , ,