Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Theta Healing Avansat Online Live Zoom

11 noiembrie 2022 @ 16:30 - 13 noiembrie 2022 @ 22:00

Curs Theta Healing® Avansat Online Live Zoom

(conditii- absolvire prealabila curs Baza)

Inscrie-te la Curs

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cursul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/ bucurie .

Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor ce te mentin in anumite tipare mentale/programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate… si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina

BENEFICII. De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?
✔ Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.
✔ Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.
✔ Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic.
✔ Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine.
✔ Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima.
✔ Te conectezi cu Stramosii.
✔ Te conectezi cu plantele, animalele.
✔ Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte.
✔ Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile.
✔ Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.

Acest curs Nu e pentru tine daca:
* Doresti sa ramai in starea de victima.
* Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza.
* Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale.
* Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci.
* Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli.

Durata cursului – 3 zile

Vineri 11 noiembrie, 16.30 – 22.00
Sambata 12 noiembrie, 16.30 – 22.00
Duminica 13 noiembrie, 16.30 – 22.00
* vor mai fi si mici pauze intermediare si o pauza mare ( aprox. 19.00 – 20.00 )

Super oferta!!!
Cost 1900 RON, pret minim aprobat de Theta Healing Institute of Knowledge®
Locuri Limitate!!! Maxim 20 de locuri permise pe un curs online

10 Burse de studii disponibile, puteti solicita in cazul in care nu va permiteti costul intreg sa beneficiati de bursa, in valoare de maxim 900 ron ( deci rest de plata curs: 1000 ron ) – mentionati acest aspect la inscrierea pe formular.

Detalii Curs

Recomandam participarea la Fundamentele ThetaHealing – 4 Cursuri care va ofera siguranta de a lucra cu tehnica ThetaHealing simplu usor si eficient, atat ca practician pentru propria persoana, cat si pentru a lucra terapii/sesiuni cu alte persoane. Cele 4 Cursuri sunt:

  1. Curs Baza Theta Healing
  2. Curs Theta Healing Avansat (acest curs)
  3. Curs Theta Healing Sapare Profunda
  4. Curs Theta Healing Tu si Creatorul
Curs Predat de Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Detalii importante despre acest format ONLINE de curs:
Pentru a putea desfasura acest curs Theta Healing® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK Theta Healing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
 
✅ Locurile limitate. Doar 20 locuri sunt permise ( se ocupa in ordinea confirmarii platii )
 
✅ Locatia: ONLINE LIVE Zoom – poti participa de oriunde esti
 

Cerinte minime:  un laptop / calculator sau tableta / smartphone cu conexiune stabila la internet, este obligatoriu conexiunea sa fie audio si video (sa puteti sa vorbiti si sa auziti, sa puteti vedea imaginea si sa fiti vazut/a)

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 350 ron daca ati facut acest curs cu Instructor Laura Popescu sau 550 ron daca ati facut acest curs cu alt instructor.

 Rezervarea Locurilor se face DOAR dupa efectuarea si confirmarea platii. Locurile se ocupa in ordinea confirmarii platilor. 

Participantii primesc:
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge – se trimite online, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

* Daca este prima data cand faci un curs Theta Healing, poti participa pentru a beneficia de exercitii si diploma de participare. Conditia de certificare in Theta Healing este de a parcurge si minim Curs Baza

✔ Posibilitatea de a achizitiona cartea Theta Healing®, de Vianna Stibal. Cartea corespondenta cursului Avansat, o puteti cumpara si inainte de curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs.

Linkul de conectare ZOOM si parola se trimit dupa confirmarea platii

Inscriere si detalii
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Sedinta Claritate 15 minute

🎁 Lasa aici adresa de email si primesti 30 lectii educative cu terapia Theta Healing si Aromaterapie.

Click aici: Sanatate si Energie Perfecta ca sa obtii corpul, mintea si emotiile perfecte pentru tine

Vezi in Video de mai jos ce spun Participantii:

 Inscrie-te la Curs