Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Theta Healing® Manifestare si Abundenta Online Live Zoom

6 august 2022 @ 16:30 - 7 august 2022 @ 22:00

Manifestare si Abundenta 6-7 august 2022

Curs Theta Healing® Manifestare si Abundenta Online LIVE Zoom

Conditii prealabile: Absolvire Curs Baza Theta Healing si absolvire Curs Avansat Theta Healing.

Inscrie-te Acum

In cursul de Manifestare si Abundenta Theta Healing, invatam cum sa lucram mai profund prin „saparea” convingerilor profunde din subconstient, curatam principalele blocaje ce ne impiedica sa avem abundenta in toate domeniile din viata noastra: REGRETE; RESENTIMENTE; RAVNA; MANIA; LIPSA DIRECTIEI; PARTENERUL/SOCIETATEA E MEREU IMPOTRIVA NOASTRA; EXPRESIA SARACUL DE MINE; CHELTUIALA EXCESIVA; ASTEPTAREA DE A PRIMI CEVA PENTRU NIMIC; SA LUAM CE NU E AL NOSTRU; BANII SUNT RADACINA TUTUROR RELELOR; DORINTA DE PUTERE/MANIPULARE; PLANGEREA/STAREA DE VICTIMA; INVINUIREA DIVINITATII PENTRU SOARTA/LIPSURI.

Creem de fiecare data cand gandim, vorbim si actionam. Dincolo de conceptul de Gandire Pozitiva, suntem responsabili de fiecare manifestare din viata noastra fiindca suntem parte din Creatie.

Ati observat ce se intampla atunci cand ne mentinem Intentia, Focusul, Atentia pe anumite ganduri, cuvinte si actiuni, cum acestea ne determina rezultatele? Daca spunem: „vai saracul de mine, pe mine nu ma ajuta nimeni, toate imi merg prost” cum credeti ca va fi viata noastra comparativ cu atunci cand spunem: „intalnesc intotdeauna oamenii potriviti, ce norocos sunt, sunt recunoscator pentru tot ceea ce am, gasesc intotdeuna solutii”?

Este precum o calatorie: decidem ca vrem sa mergem intr-un anumit Oras, apoi cautam solutii si facem pasi pentru a merge catre directia stabilita(cu masina, trenul, avionul, decidem bugetul, in cat timp ne dorim sa ajungem, cum sa calatorim, apoi mergem la drum). Chiar daca la inceput nu vedem destinatia finala, stim unde vrem sa ajungem, tocmai de acea cel mai important este, in primul rand, sa ne hotaram ce ne dorim in viata noastra si ce nu ne mai dorim.

Incepem cu un chestionar al abundentei, prin care identificam cu testarea musculara convingeri limitative din subconstientul nostru. Le identificam si le lucram cu ajutorul instrumentelor deja invatate in Cursul de Baza si Avansat: dezinstalarea convingerilor, extragerea fricilor, instalarea de convingeri suportive, sentimente benefice, recuperari de parti de suflet, vindecarea copilului din pantec…

Invatam apoi cum sa mentinem obiceiuri benefice pentru abundenta:

✔ Stabilirea intentiilor;
✔ Idei marete, ce imi dau voie sa creez?;
✔ Sa fim destepti;
✔ Sa ne cunoastem produsul/serviciul pe care il oferim incat oamenii sa fie multumiti;
✔ Sa-i ascultam pe altii dar sa ne pastram propriul spatiu;
✔ Sa ne asiguram ca ne mentinem in mediul potrivit;
✔ Sincronizarea Divina, ce promisiuni am facut energiei Creatiei sa manifestam pe acest Pamant;
✔ Stabilirea granitelor pentru a ne pastra echilibrul intre ce daruim si ce este al nostru;
✔ Onestitate;
✔ Responsabilitate;
✔ Generozitate;
✔ Reputatia-cum ne purtam cu oamenii?;
✔ Planificarea;
✔ Amintirea viitorului.
✔ Invatam regulile casei, ce este bine sa mentinem in casa noastra.

Durata cursului – 2 zile

Sambata 6 august, 16.30 – 22.00
Duminica 7 august, 16.30 – 22.00
* vor mai fi si mici pauze intermediare si o pauza mare ( aprox. 18.30 – 19.00 )

Super oferta!!!
Cost 1900 RON, pret minim aprobat de Theta Healing Institute of Knowledge®
Locuri Limitate!!! Maxim 40 de locuri permise pe un curs online

Burse de studii disponibile, puteti solicita in cazul in care nu va permiteti costul intreg sa beneficiati de bursa, in valoare de maxim 1100 ron ( deci rest de plata curs: 800 ron ) – mentionati acest aspect la inscrierea pe formular.

Inscrie-te Acum

Curs Predat de Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Detalii importante despre acest format ONLINE de curs:
Pentru a putea desfasura acest curs Theta Healing® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK Theta Healing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
 
✅ Locurile limitate. Doar 20 locuri sunt permise ( se ocupa in ordinea confirmarii platii )
 
✅ Locatia: ONLINE Zoom – poti participa de oriunde esti
 

Cerinte minime:  un laptop / calculator sau tableta / smartphone cu conexiune stabila la internet, este obligatoriu conexiunea sa fie audio si video (sa puteti sa vorbiti si sa auziti, sa puteti vedea imaginea si sa fiti vazut/a)

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 350 ron daca ati facut acest curs cu Instructor Laura Popescu sau 550 ron daca ati facut acest curs cu alt instructor.

 Rezervarea Locurilor se face DOAR dupa efectuarea si confirmarea platii. Locurile se ocupa in ordinea confirmarii platilor. 
Participantii primesc:

✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge – se trimite online, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

* Daca este prima data cand faci un curs Theta Healing, poti participa pentru a beneficia de exercitii si diploma de participare. Conditia de certificare in Theta Healing este de a parcurge si minim Curs Baza

Linkul de conectare ZOOM si parola se trimit dupa confirmarea platii

Inscriere si detalii
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum
Detalii

Începe:
6 august 2022 @ 16:30
Se termină:
7 august 2022 @ 22:00
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , , ,