Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Theta Healing® Sapare Profunda (Dig Deeper) Online Live Zoom

26 martie 2022 @ 16:30 - 27 martie 2022 @ 22:00

Curs Theta Healing® Sapare Profunda (Dig Deeper) Online LIVE Zoom

Curs Theta Healing® Sapare Profunda (Dig Deeper) Online LIVE Zoom

(conditii- absolvire prealabila curs Baza si curs Avansat)

Inscrie-te Acum

In cursul Theta Healing Dig Deeper (Sapare Profunda), primesti abilitatea de a lucra rapid si usor cu cel mai puternic instrument din tehnica Theta Healing: lucrul cu convingerile.
Este special creat de catre Vianna Stibal pentru a deveni un bun terapeut Theta Healing® si ca o necesitate pentru sporirea increderii in tine ca Theta Healer. Se aprofundeaza 8 tipuri de Sapari cu Convingerile limitative.

Cursul Dig Deeper – Sapare Profunda, vine ca o recomandare de a fi facut imediat dupa Curs Baza si Curs Avansat, impreuna formand Fundamentele Theta Healing. Dig Deeper – Sapare Profunda este deja un curs obligatoriu inainea altor cursuri mai avansate, datorita claritatii si sigurantei pe care o aduce fiecarui practician in lucrul cu Theta Healing.

1. Frica
Pune intrebari pana cand identifici frica de mai profunda care este dedesubtul tuturor celorlalte.

2. Resentimente
Aceasa abordare este recomandata pentru resentimente si alte emotii negative, altele decat frica
Pas 1. intelegerea situatiei
Foloseste cele sase intrebari pentru a intelege cauza situatiei.
Pas 2. Afla cand a aparut situatia … .
Persoana se poate sa fii experimentat situatii similare de multe ori in viata sa. Daca da, identifica acel prim incident care a creat o situatie negativa de acest tip, in care el/ea a experiementat emotii precum furia, tristetea, resentiment, vinovatie sau respingere.
Pas 3. Afla motivul din spatele resentimentului.
Fiecare credinta ne serveste intr-un fel. Daca nu aflam cum ii serveste, creierul clientului o va crea din nou, chiar si dupa ce o schimbam. Trebuie sa aflam motivul din spatele resentimentului si sa schimbam credinta, astfel incat clientul sa mearga mai departe, si apoi eliminam resentimentul.

3. Boala – 1 Afla de ce a aparut boala …
Intreaba clientul, sau inalta-te si intreba Creatorul, cand a aparut boala. Intreaba ce se intampla in viata lor atunci cand a aparut boala. Apoi sapa mai profund pentru a rezolva problema.

4. Boala – 2 Afla in ce fel boala ii serveste clientului
Cateodata oamenilor le este frica sa se faca bine dupa ce au fost bolnavi. De exemplu, poate le este frica ca vor trebui sa munceasca din nou. Afla adevarata motivatie din spatele bolii si schimb-o, astfel incat clientul sa fie motivat sa se isanatoseasca complet.

5. Manifestare
Cere clientului sa vizualizeze ce ar face daca ar avea toti bani din lume, multi mai multi decat ar putea cheltui. Cere-I sa elaboreze situatia intrebandu-l unde sunt, cum se simt, cine este cu ei, cum ar reactiona familia/prietenii/sufletul lor pereche. Descopera probleme care il fac pe client inconfortabil in procesul de vizualizare, si incepe sa sapi pentru a le rezolva.

6. Genetic
Cand facem testul muscular cu clientul putem afla ca nu el/ea nu este constient de unele credinte negative. Aceasta pentru ca unele credinte sunt ale stramosilor sai si poate le-a primit prin ADN. De exemplu, poate au prejudecati, furie sau resentimente catre anumite persoane. Credintele stramosilor pot fi expirate si poate nu ii servesc clientului in viata actuala. Foloseste intrebarile si continua saparea.

7. Nivel istoric
Avem credinte la nivel istoric, incluzand credinte din vieti trecute si din constiinta de grup. A avea credinte din alte vieti nu inseamna ca ai trait tu o viata anterioara. Pot fi credintele altcuiva care a trait in trecut si pe care le-ai preluat. Tot ce ai atins lasa o amprenta si tot ce a fost atins de altcineva poarta amprentele/o esenta a lor. Poate prinzi aceste esente/amprente care poarta credinte din timpuri trecute, precum juraminte de saracie.

8. Imposibilul.
Invatam sa facem munca de vindecare a planetei. Invatam sa lucram pe masiva constiinta de grup. Invatam sa lucram pe ceea ce crede creierul nostru ca este imposibil. Spre deosebire de alte metode de sapare pe care le folosim pentru a gasi blocaje, acesta metoda este folosita pentru a reprograma creierul sa accepte imposibilul.

Durata cursului – 2 zile

Sambata 26 martie, 16.30 – 22.00
Duminica 27 martie, 16.30 – 22.00
* vor mai fi si mici pauze intermediare si o pauza mare ( aprox. 19.00 – 20.00 )

Super oferta!!!
Cost 1680 RON, pret minim aprobat de Theta Healing Institute of Knowledge®
Locuri Limitate!!! Maxim 20 de locuri permise pe un curs online

10 Burse de studii disponibile, puteti solicita in cazul in care nu va permiteti costul intreg sa beneficiati de bursa, in valoare de maxim 980 ron ( deci rest de plata curs: 700 ron ) – mentionati acest aspect la inscrierea pe formular.

Inscrie-te Acum

Curs Predat de Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Detalii importante despre acest format ONLINE de curs:
Pentru a putea desfasura acest curs Theta Healing® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK Theta Healing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
 
✅ Locurile limitate. Doar 20 locuri sunt permise ( se ocupa in ordinea confirmarii platii )
 
✅ Locatia: ONLINE Zoom – poti participa de oriunde esti
 

Cerinte minime:  un laptop / calculator sau tableta / smartphone cu conexiune stabila la internet, este obligatoriu conexiunea sa fie audio si video (sa puteti sa vorbiti si sa auziti, sa puteti vedea imaginea si sa fiti vazut/a)

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 350 ron daca ati facut acest curs cu Instructor Laura Popescu sau 550 ron daca ati facut acest curs cu alt instructor.

 Rezervarea Locurilor se face DOAR dupa efectuarea si confirmarea platii. Locurile se ocupa in ordinea confirmarii platilor. 
Poti face acest curs impreuna cu prietenii tai
DE CE?
✔ Pentru ca e important sa practici impreuna cu prietenii tai
✔ Pentru ca vei fi mult mai motivat sa iti petreci acest weekend de #DezvoltarePersonala alaturi de o persoana draga.
✔ Pentru ca aplicam puterea faptelor bune si ne dorim tot ce este mai bun pentru tine.

Participantii primesc:
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge – se trimite online, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
✔ Manual Online in limba romana, cuprinde exercitiile pe care le facem la curs.
SUPORT TEHNIC ASIGURAT inainte si pe toata durata cursului pentru acces pe platforma Zoom si verificarile audio/video necesare pentru conectare

Linkul de conectare ZOOM si parola se trimit dupa confirmarea platii

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum

Vezi VIDEO cu cele 8 tipuri de Sapare

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida


.