Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Theta Healing Tu si Creatorul Online Live Zoom

25 iunie 2022 @ 16:30 - 26 iunie 2022 @ 22:00

Curs Theta Healing Tu si Creatorul

Curs Theta Healing® Tu si Creatorul Online Live Zoom

Inscrie-te la Curs

Ti-ar placea sa ai ori de cate ori lucrezi cu tehnica Theta Healing acea conectare cu Creatorul, cu cea mai inalta forma de Inteligenta si de Iubire?

Acest curs, pe tema Cresterii Relatiilor tale, te invata cum poti asculta intuitiv nevoia adusa la suprafata de fiecare blocaj pe care lucrezi.

Inveti cum poti identifica foarte clar cand se mentin convingeri/ tipare din supravietuire, cand sunt blocaje venite de la stramosi, cand este vocea Egoului cea care aduce motivatia, ce lectii invata Sinele Superior si care este perspectiva celei mai Inalte forme de Iubire.

Fiecare mesaj pe care mintea noastra il primeste are rolul sau in crestere si evolutie. Da, uneori este provocator sa percepem cum fiecare gand este conectat cu alt gand si cum acestea aluneca precum un Curent subteran ce perturba linistea si pacea interioara. In acest curs primesti metoda uimitor de eficienta de a aduce claritate, de a urmari precum un detectiv super eficient de unde a pornit situatia pentru care iti doresti rezolvare.

Primesti exercitii si instrumente uimitoare in lucrul cu tine insuti si cu ceilalti: Iertare, Resetarea mintii, Citirea Timpului Divin si multe altele.

Ce te ajuta sa primesti mesaje clare? Ce te impiedica sa pastrezi conectarea cu Divinul?

Este un curs uimitor! Cel mai nou dintre cursurile Theta Healing, ma bucur ca prin aceasta specializare il pot face disponibil acum si in Romania! Pentru mine a adus o perspectiva magica, simpla si eficienta in lucrul cu tehnica Theta Healing!
Te invit sa nu ma crezi pe cuvant, te astept cu drag la curs!

Este ideal acest curs sa fie facut dupa specializarea de DigDeeper (Sapare Profunda).
Cerinta minima pentru a putea participa la acest curs este de a avea deja Curs Baza si Curs Avansat (Fundamentele Theta Healing)

Durata cursului – 2 zile

Sambata 25 iunie, 16.30 – 22.00
Duminica 26 iunie, 16.30 – 22.00
* vor mai fi si mici pauze intermediare si o pauza mare ( aprox. 19.00 – 19.30 )

Super oferta!!!
Cost 1900 RON, pret minim aprobat de Theta Healing Institute of Knowledge®
Locuri Limitate!!! Maxim 20 de locuri permise pe un curs online

Burse de studii disponibile, puteti solicita in cazul in care nu va permiteti costul intreg sa beneficiati de bursa, in valoare de maxim 1100 ron ( deci rest de plata curs: 800 ron ) – mentionati acest aspect la inscrierea pe formular.

Inscrie-te la Curs

Curs Predat de Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Detalii importante despre acest format ONLINE de curs:
Pentru a putea desfasura acest curs Theta Healing® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK Theta Healing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
 
✅ Locurile limitate. Doar 20 locuri sunt permise ( se ocupa in ordinea confirmarii platii )
 
✅ Locatia: ONLINE Zoom – poti participa de oriunde esti
 

Cerinte minime:  un laptop / calculator sau tableta / smartphone cu conexiune stabila la internet, este obligatoriu conexiunea sa fie audio si video (sa puteti sa vorbiti si sa auziti, sa puteti vedea imaginea si sa fiti vazut/a)

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 350 ron daca ati facut acest curs cu Instructor Laura Popescu sau 550 ron daca ati facut acest curs cu alt instructor.

 Rezervarea Locurilor se face DOAR dupa efectuarea si confirmarea platii. Locurile se ocupa in ordinea confirmarii platilor. 
Poti face acest curs impreuna cu prietenii tai
DE CE?
✔ Pentru ca e important sa practici impreuna cu prietenii tai
✔ Pentru ca vei fi mult mai motivat sa iti petreci acest weekend de #DezvoltarePersonala alaturi de o persoana draga.
✔ Pentru ca aplicam puterea faptelor bune si ne dorim tot ce este mai bun pentru tine.

Participantii primesc:
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge – se trimite online, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
✔ Manualul Cursului Tu si Creatorul

Linkul de conectare ZOOM si parola se trimit dupa confirmarea platii

 

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te la Curs