Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs ThetaHealing® ONLINE Zoom Ritm pentru greutate si sanatate perfecta

16 aprilie 2022 @ 16:30 - 22:00

Greutate si Sanatate Perfecta - Curs Theta Healing Online Ritm

Curs Theta Healing® ONLINE Zoom – Curs Ritm pentru greutate si sanatate perfecta (RHYTHM to a Perfect Weight)

Inscrie-te la Curs

Greutate si Sanatate Perfecta – Curs Theta Healing Online Ritm

Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm!

Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!
Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci.
Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitatile pe care le ai de facut.

Ce vei obtine la acest curs?
✅ Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie, de la stramosi, din societate.
✅ Vei primi noi credinte legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.
✅ Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.
✅ Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic.
✅ Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.
✅ Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.
✅ Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.
✅ Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei Theta Healing®, de a elibera greutate in exces si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.

Acest curs este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani, de informatii aplicate si verificate. Este uimitor cum atunci cand corpul este in echilibru se deblocheaza ca prin magie: relatiile interpersonale, abundenta financiara, succesul in toate domeniile vietii!

Super oferta!!!
Cost 550 RON, pret minim aprobat de Theta Healing Institute of Knowledge®
Locuri Limitate!!! Maxim 20 de locuri permise pe un curs online

10 Burse de studii disponibile, puteti solicita in cazul in care nu va permiteti costul intreg sa beneficiati de bursa, in valoare de maxim 200 ron ( deci rest de plata curs: 350 ron ) – mentionati acest aspect la inscrierea pe formular.

Inscrie-te la Curs

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana
· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

Curs Predat de Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Detalii importante despre acest format ONLINE de curs:
Pentru a putea desfasura acest curs Theta Healing® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK Theta Healing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
 
✅ Locurile limitate. Doar 40 locuri sunt permise ( se ocupa in ordinea confirmarii platii )
 
✅ Locatia: ONLINE Zoom – poti participa de oriunde esti
 

✅ Cerinte minime:  un laptop / calculator sau tableta / smartphone cu conexiune stabila la internet, este obligatoriu conexiunea sa fie audio si video (sa puteti sa vorbiti si sa auziti, sa puteti vedea imaginea si sa fiti vazut/a)

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 200 ron daca ati facut acest curs cu Instructor Laura Popescu sau 250 ron daca ati facut acest curs cu alt instructor.

 Rezervarea Locurilor se face DOAR dupa efectuarea si confirmarea platii. Locurile se ocupa in ordinea confirmarii platilor. 
Participantii primesc:

✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge – se trimite online, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
✔ Manualul Cursului in limba romana

Linkul de conectare ZOOM si parola se trimit dupa confirmarea platii

Inscriere si detalii

Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Plata in Avans reprezinta un avantaj si o Garantie pentru rezervarea Locului.

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Aromaterapie, Masaj cu miere, Gua Sha, Ventuze.

Ce spun cateva persoane care au lucrat cu Laura Popescu:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te la Curs

Participa ACUM la Maraton pentru Greutate si Sanatate perfecta, 4 Video-uri practice (aprox. 50 minute/video)

valabil pana duminica 17 aprilie, in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)

Spre Grup

Video  Descriere Curs Ritm Theta Healing
Detalii

Dată:
16 aprilie 2022
Oră:
16:30 - 22:00
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , , , ,