Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs ThetaHealing® Ritm pentru greutate si sanatate perfecta

30 noiembrie 2019 @ 10:00 - 17:00

RON350

Curs ThetaHealing® Curs Ritm pentru greutate si sanatate perfecta (RHYTHM to a Perfect Weight)

(conditii de participare – absolvent Fundamente ThetaHealing: Curs Baza si Curs Avansat)

Inscrie-te Acum

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing® si Avansat ThetaHealing® .

Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm! Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!
Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci.

Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitile pe care le ai de facut.

Ce vei obtine la acest curs?

✔ Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie, de la stramosi, din societate.
✔ Vei primi noi credinte legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.
✔ Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.
✔ Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic.
✔ Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.
✔ Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.
✔ Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.
✔ Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei ThetaHealing®, de a slabi si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.

Acest curs este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani, de informatii aplicate si verificate. Este uimitor cum atunci cand corpul este in echilibru se deblocheaza ca prin magie: relatiile interpersonale, abundenta financiara, succesul in toate domeniile vietii!

Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale, emotionale.

Investia ta
350 lei redus de la 550 lei

Inscrie-te Acum

Participantii primesc:

· Manualul cursului in limba romana
· La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

 

Locatie:
Bucuresti
Strada Ion Campineanu 23
Zona: Sala Palatului, Universitate (Langa oficiul Postal 15)
Program:
Sambata 30 noiembrie
10.00-17.00

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Plata in Avans reprezinta un avantaj si o Garantie pentru rezervarea Locului.

P.S. : pentru cine isi doreste dupa curs poate ramane sa faca o testare cu Biorezonanta magnetica pentru a descoperi nevoile de sanatate ale organismului, cu doar 50 ron de la 100 ron. Simplu, usor, eficient, in doar cateva minute primesti pe loc rezultatul a peste 36 teste: cardiovascular, ficat , sistem nervos, hormoni, detoxifiere…

 

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum

View this post on Instagram

🙏❤ 𝑽𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒖𝒎𝒊𝒎 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒓𝒆 🙏 𝑇𝑖-𝑎𝑟 𝑝𝑙𝑎𝑐𝑒𝑎 𝑠𝑎 𝑎𝑖 𝑖𝑛 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑢𝑛𝑎 𝑜 𝑠𝑎𝑝𝑡𝑎𝑚𝑎𝑛𝑎 𝑝𝑙𝑖𝑛𝑎 𝑑𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑔𝑖𝑐𝑒? ❄🌲☃ 𝐒𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐚𝐧𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐅𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐃𝐄𝐂𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 16-22 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝 𝐴𝑟𝑚𝑜𝑛𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝐶ℎ𝑎𝑘𝑟𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑢 𝑇ℎ𝑒𝑡𝑎𝐻𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑖 𝑢𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙𝑒 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑒𝑢𝑡𝑖𝑐𝑒 𝐷𝑜𝑇𝑒𝑟𝑟𝑎 ⏳Luni 16 Decembrie ora 18.30-21.00 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝: 𝑀𝑎𝑠𝑎𝑗 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑐𝑢 𝑣𝑒𝑛𝑡𝑢𝑧𝑒 𝑠𝑖 𝑢𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑒𝑢𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑑𝑜𝑇𝐸𝑅𝑅𝐴 ⏳Marti 17 Decembrie, ora 18.30.21.00 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝 – 𝑀𝑎𝑠𝑎𝑗 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑎𝑙 𝐺𝑢𝑎𝑠ℎ𝑎 & 𝑅𝑜𝑙𝑎 𝑑𝑒 𝐽𝑎𝑑 𝑠𝑖 𝑢𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑒𝑢𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑑𝑜𝑇𝐸𝑅𝑅𝐴 ⏳Miercuri 18 Decembrie, ora 18.30-21.00 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝: 𝑀𝑎𝑠𝑎𝑗 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑐𝑢 𝑚𝑖𝑒𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑈𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝐸𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑜𝑇𝐸𝑅𝑅𝐴 ⏳Joi 19 Decembrie, ora 18.30-21.00 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝 𝑀𝑎𝑖𝑛𝑖 𝑉𝑖𝑛𝑑𝑒𝑐𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 – 𝐻𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑔 𝐻𝑎𝑛𝑑𝑠 – 𝐴𝑢𝑡𝑜𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑢 𝑢𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙𝑒 𝐷𝑜𝑇𝐸𝑅𝑅𝐴 𝑠𝑖 𝑒𝑛𝑒𝑟𝑔𝑖𝑎 𝑚𝑎𝑖𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 ⏳Vineri 20 Decembrie, ora 18.30-20.30 ❤ 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝 – 𝑆𝑎𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑃𝑖𝑐𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑐𝑢 𝑝𝑖𝑐𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎 – 𝑃𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝐴𝑡𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑎 𝑢𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑜𝑇𝐸𝑅𝑅𝐴 ⏳Duminica 22 Decembrie , ora 17.30-21.00 𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝗺𝗮𝗴𝗶𝗮𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲𝗶.𝗿𝗼/𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲/ #MagiaBucuriei #LauraPopescu #dorinte #DezvoltarePersonala #training #Educatie #aromaterapie #uleiuriesentiale #mainivindecatoare #healinghands #masaj #relaxare #Succes #Motivatie #eveniment #DezvoltareProfesionala #Sanatate #Vindecare #Fericire #frumusete #workshop #terapie #Armonie

A post shared by 🌞𝑳𝒂𝒖𝒓𝒂 𝑰𝒐𝒂𝒏𝒂 𝑷𝒐𝒑𝒆𝒔𝒄𝒖🌎 (@magiabucuriei) on

Detalii

Data:
30 noiembrie 2019
Timp:
10:00 - 17:00
Preţ:
RON350
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , ,