Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs ThetaHealing® Tu si Creatorul – Cresterea Relatiilor Tale

11 noiembrie 2019 @ 18:00 - 13 noiembrie 2019 @ 21:30

RON700

Curs ThetaHealing® Tu si Creatorul – Cresterea Relatiilor Tale

Inscrie-te Acum

Cerinta minima pentru a putea participa la acest curs este de a avea deja Curs Baza si Curs Avansat (Fundamentele ThetaHealing)

Ti-ar placea sa ai ori de cate ori lucrezi cu tehnica ThetaHealing acea conectare cu Creatorul, cu cea mai inalta forma de Inteligenta si de Iubire?

Acest curs, pe tema Cresterii Relatiilor tale, te invata cum poti asculta intuitiv nevoia adusa la suprafata de fiecare blocaj pe care lucrezi.

Inveti cum poti identifica foarte clar cand se mentin convingeri/ tipare din supravietuire, cand sunt blocaje venite de la stramosi, cand este vocea Egoului cea care aduce motivatia, ce lectii invata Sinele Superior si care este perspectiva celei mai Inalte forme de Iubire.

Fiecare mesaj pe care mintea noastra il primeste are rolul sau in crestere si evolutie. Da, uneori este provocator sa percepem cum fiecare gand este conectat cu alt gand si cum acestea aluneca precum un Curent subteran ce perturba linistea si pacea interioara. In acest curs primesti metoda uimitor de eficienta de a aduce claritate, de a urmari precum un detectiv super eficient de unde a pornit situatia pentru ccare iti doresti rezolvare.

Primesti exercitii si instrumente uimitoare in lucrul cu tine insuti si cu ceilalti: Iertare, Resetarea mintii, Citirea Timpului Divin si multe altele.

Ce te ajuta sa primesti mesaje clare? Ce te impiedica sa pastrezi conectarea cu Divinul?

Este un curs uimitor! Cel mai nou dintre cursurile ThetaHealing, ma bucur ca prin aceasta specializare il pot face disponibil acum si in Romania! Pentru mine a adus o perspectiva magica, simpla si eficienta in lucrul cu tehnica ThetaHealing!
Te invit sa nu ma crezi pe cuvant, te astept cu drag la curs!

Este ideal acest curs sa fie facut dupa specializarea de DigDeeper (Sapare Profunda).

Luni 11 noiembrie, ora 18.00-21.30
Marti 12 noiembrie, ora 18.00-21.30
Miercuri 13 noiembrie, ora 18.00-21.30
Locatie: Bucuresti, Str. Ion Campineanu 23

Durata cursului – 3 zile.

Super oferta!!!
Doar 698 RON redus de la 1600 RON

10 Locuri disponibile

Inscrie-te Acum

* In anumite cazuri se poate solicita si bursa de studii

In limita Locurilor disponibile, la urmatoarele cursuri, pentru practica, reluarea exercitiilor in energia de grup, sub supravegherea instructorului, puteti repeta acest curs inca odata GRATUIT.

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs, cu alt instructor sau cu mine si doriti sa repetati, il puteti repeta platind doar 150 ron ( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)

Participantii primesc:
✔ Manualul cursului in limba romana.
✔ La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Plata in Avans reprezinta un avantaj si o Garantie pentru rezervarea Locului. Detalii plata:
Magic Healing SRL,
CUI: 38798105 J40/1517/2018
Adresa: Str Brezoianu, nr. 51
Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania

P.S. : pentru cine isi doreste dupa CURS poate ramane sa faca o testare cu Biorezonanta magnetica pentru a descoperi nevoile de sanatate ale organismului, cu doar 50 ron de la 100 ron. Simplu, usor, eficient, in doar cateva minute primesti pe loc rezultatul a peste 36 teste: cardiovascular, ficat , sistem nervos, hormoni, detoxifiere…

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum