Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Eu sunt Magnet pentru Abundenta si Bogatie – Workshop Online Zoom

29 martie 2022 @ 20:00 - 22:00

Magnet pentru Abundenta si Bogatie

Eu sunt Magnet pentru Abundenta si Bogatie – Workshop Online Zoom

Inscrie-te ACUM

Te simti Blocat in materializarea dorintelor tale si atunci cand iti doresti ceva obtii cu greutate sau chiar deloc?

Esti satul de incarcatura energetica si emotionala ce te opreste sa ai ceea ce iti doresti?

Ganduri, credinte ale tale sau preluate din mediu iti creeaza emotii care te pot sustine sau te pot opri sa iti indeplinesti visurile.

Asa este si un Magnet, Tu esti Magnetul! Poti avea activa in interiorul tau partea de atractie sau partea de respingere, pe care o alegi?

Gandurile si Credintele iti Creeaza Emotiile si acestea Realitatea! Si da, chiar daca acestea fac parte din INVIZIBIL se vad rezultatele lor.

Imagineaza-ti ca Bogatia si Succesul sunt ca internetul. Te poti conecta oriunde la ele, sunt disponibile, insa ce viteza de conectare ai la posibilitatile infinite? O resetare interioara, purificarea de Ganduri, Credinte si Emotii care te blocheaza iti aduce in acord cu intreg Universul dorintele tale. Tu Esti Creatorul, doar ai nevoie de conectarea si viteza potrivita.

Vom elibera stagnarea emotionala si mentala care ne incetineste si impiedica fluxul de bani.

11 Bonusuri:

✅BONUS 1: Workshopul are 2 ore terapeutice Theta Healing in valoare de 300 EUR

✅BONUS 2: Primesti GRATUIT Mantra Banilor in valoare de 34 ron – Reprogrameaza Subconstientul

✅BONUS 3: CADOU Carte Audio: Mentorul de milioane

✅BONUS 4: Eliberezi convingeri legate de bani: mentalitate de saracie, moralitate, abilitati si mediu

✅BONUS 5: Armonizezi si te conectezi cu misiunea sufletului tau – creezi harta mentala- MAGNETUL

✅BONUS 6: Protocol pe meridiane energetice cu uleiuri terapeutice pure doTERRA – pe care il poti folosi ca terapie cu tine insuti sau cu alte persoane

✅BONUS 7: Reteta Blend pentru eliberarea Bagajelor inutile astfel incat face loc Abundentei

✅BONUS 8: Reteta pentru Blend UNIC: Eu sunt Magnet, pentru a-l folosi in fiecare zi sa atragi Abundenta

✅BONUS 9: Incredere in Sine si Claritate prin 3 etape terapeutice si acces in grupul de facebook Magia Bucuriei

✅BONUS 10: Exercitiu de economisire pentru a te bucura de Abundenta si pentru a te elibera de datorii cu usurinta

✅BONUS 11: Exercitiu de Vizualizare a banilor in realitatea ta

Sa trecem la treaba!

Acesta este un atelier activ in care Primiti deblocari energetice cu Terapia Theta Healing si amplificati optional cu aplicarea de uleiuri esentiale pure pe corp, pe meridianele energetice pentru a sustine corpul in Curatare, Hranire si Armonizare.

De ce Terapia Theta Healing? Pentru ca se lucreaza cu energie de Lumina si Iubire Divina din cea mai inalta vibratie, din Planul sapte, al Creatorului, Lumina este cea mai puternica forma de curatare si manifestare.

De ce cu uleiuri esentiale pure pe meridiane? Fiindca acestea mentin in interiorul lor Lumina captata de plante si vibratia ridicata a acestora, conectarea cu energia mamei pamant care Materializeaza cu usurinta atuci cand este ingrijita si sustinuta.

Folosirea uleiurilor este optionala. Transformarea energetica va avea loc chiar si fara uleiuri esentiale fiindca o sustine pentru intregul grup cu practica terapeutica Theta Healing Laura Popescu – Instructor Certificat International.

TREBUIE sa participati la acest workshop in direct. NU exista reluare. Este tratat la fel ca un eveniment live, in persoana.
Te astept alaturi de mine pentru o sesiune de vindecare energetica

Si, daca ai uleiuri esentiale pure, pregateste-le pe acestea la indemana:
Melaleuca-Tea Treaa, Petitgrain, Frankincense, Copaiba, Lemongrass-Lamaita, Marjoram, Wild Orange, Coriander, Green Mandarin, Wintergreen, Siberian Fir, Lavender

Daca iti lipsesc din uleiuri, te rog stai linistit, doar pregateste ceea ce ai.

Protocol cu uleiuri esentiale doTERRA creat de Desiree Mangandog – Specialist Medicina Chineza

Click aici pentru inscriere, poti participa DOAR LIVE – NU exista inregistrare

Inscrie-te ACUM

Locatia: ONLINE Live – ZOOM Webinar
📅 Marti 29 martie
🕕 Ora 20.00 – 22.00

Promotional 100 ron redus de la 400 ron

Te invitam in comunitatea Magia Bucuriei pentru mai multe materiale GRATUITE, click aici:
https://www.facebook.com/groups/MagiaBucuriei/

Participarea se face pe baza de inscriere si confirmare.
LOCURI LIMITATE – Aceasta este a 9-a editie

Participantii deja au inceput sa manifeste mai multa abundenta si bogatie. Poti relua pentru a fixa mai bine informatiile, pentru a beneficia de constientizari si eliberari.

Daca esti prima data la acest Workshop ma bucur ca ai ales sa fi Magnetul care atrage Abundeta si Bogatie.

Inscriere si detalii (inclusiv despre uleiurile esentiale pure doTERRA)
Persoana de contact:
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer.

Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie… Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu olimpica in echipa Romaniei- proba de Spada „Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

Victor Racasan- Antreprenor „M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat. Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum. Folosesc Theta Heling aproape zilnic. Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.” Filozofia mea este: “Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

Ruxandra Hule- Artist „Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu. Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te ACUM

Vezi aici Emisiune TV – Magnet pentru Abundenta

 

Inscrie-te ACUM

Va invitam in grupul MagiaBucuriei cu Laura Popescu (click aici) unde descoperiti multe materiale Theta Healing valoroase si meditatii ghidate.

Vezi mai jos din beneficiile pe care le impartaseste Alina in emisiunea Tu esti Magnet pentru Abundenta:

Ascultarea Mantrei Banilor care este Bonus in Workshop Eu sunt Magnet pentru Abundenta si Bogatie i-a adus un castig neasteptat de 600 eur.

✅ Fiind mamica, a aplicat cu succes refuzul de a cumpara copiilor diverse lucruri pe care le cer fara sa mai spuna „Nu avem bani”.

✅ Atat ea, sotul si cei 2 copii fac exercitiul de economisire lunara si cheltuit cu bucurie care aduce mai multa responsabilitate in legatura cu banii si felul in care acestia sunt cheltuiti.

✅ Exercitiul de Vizualizare a banilor a adus constinetizarea ca ea atrage banii in viata ei si a inceput sa primeasca in mod neasteptat cadouri valoroase.

Bonusul Audio Mentorul de Milioane a dus catre o discutie foarte frumoasa la jobul ei si a inspirat la randul ei cu ce a invatat acolo pe seful ei.

Cele 3 etape din Workshop au facut cu usurinta schimbari de convingeri limitative din Subconstient.

  • In etapa de Curatare a constientizat ce ganduri avea in legatura cu banii
  • In etapa de Hranire – Iubire a realizat ca are talente si abilitati de care nu era constienta.
  • In etapa de Armonizare a introdus in rutina de zi cu zi Mantra Banilor dimineata si seara care ii aduce in continuare zilnic noi constientizari.


.

Inscrie-te ACUM