Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Eu sunt un Magnet pentru Abundenta si Bogatie

8 iunie 2021 @ 20:00 - 22:00

Eu sunt un Magnet pentru Abundenta si Bogatie – Workshop Online Zoom

Inscrie-te ACUM

Te simti Blocat in materializarea dorintelor tale si atunci cand iti doresti ceva obtii cu greutate sau chiar deloc?

Esti satul de incarcatura energetica si emotionala ce te opreste sa ai ceea ce iti doresti?

Ganduri, credinte ale tale sau preluate din mediu iti creeaza emotii care te pot sustine sau te pot opri sa iti indeplinesti visurile.

Asa este si un Magnet, Tu esti Magnetul! Poti avea activa in interiorul tau partea de atractie sau partea de respingere, pe care o alegi?

Gandurile si Credintele iti Creeaza Emotiile si acestea Realitatea! Si da, chiar daca acestea fac parte din INVIZIBIL se vad rezultatele lor.

Imagineaza-ti ca Bogatia si Succesul sunt ca internetul. Te poti conecta oriunde la ele, sunt disponibile, insa ce viteza de conectare ai la posibilitatile infinite? O resetare interioara, purificarea de Ganduri, Credinte si Emotii care te blocheaza iti aduce in acord cu intreg Universul dorintele tale. Tu Esti Creatorul, doar ai nevoie de conectarea si viteza potrivita.

Vom elibera stagnarea emotionala si mentala care ne incetineste si impiedica fluxul de bani.

Ca grup vom lucra la:

– Purificarea trecutului si repararea relatiei noastre cu banii si bogatia

– Indepartarea credintelor limitative si restabilirea increderii

Eliminarea Confuziei si Obtinerea Claritatii si Directiei

– Iubirea de Sine si Incredere in Sine, in Darurile personale

– Inveti sa Daruiesti si sa primesti sa fi in flow cu energia materializarii

Sa trecem la treaba!

Acesta este un atelier activ in care Primiti deblocari energetice cu Terapia Theta Healing si amplificati optional cu aplicarea de uleiuri esentiale pure pe corp, pe meridianele energetice pentru a sustine corpul in Curatare, Hranire si Armonizare.

De ce Terapia Theta Healing? Pentru ca se lucreaza cu energie de Lumina si Iubire Divina din cea mai inalta vibratie, din Planul sapte, al Creatorului, Lumina este cea mai puternica forma de curatare si manifestare.
De ce cu uleiuri esentiale pure pe meridiane? Fiindca acestea mentin in interiorul lor Lumina captata de plante si vibratia ridicata a acestora, conectarea cu energia mamei pamant care Materializeaza cu usurinta atuci cand este ingrijita si sustinuta.

Folosirea uleiurilor este optionala. Transformarea energetica va avea loc chiar si fara uleiuri esentiale fiindca o sustine pentru intregul grup cu practica terapeutica Theta Healing Laura Popescu – Instructor Certificat International.

TREBUIE sa participati la acest workshop in direct. NU exista reluare. Este tratat la fel ca un eveniment live, in persoana.
Te astept alaturi de mine pentru o sesiune de vindecare energetica

Si, daca ai uleiuri esentiale pure, pregateste-le pe acestea la indemana:
Melaleuca-Tea Treaa, Petitgrain, Frankincense, Copaiba, Lemongrass-Lamaita, Marjoram, Wild Orange, Coriander, Green Mandarin, Wintergreen, Siberian Fir, Lavender

Daca iti lipsesc din uleiuri, te rog stai linistit, doar pregateste ceea ce ai.

Protocol cu uleiuri esentiale doTERRA creat de Desiree Mangandog – Specialist Medicina Chineza

Click aici pentru inscriere, poti participa DOAR LIVE – NU exista inregsitrare

Inscrie-te ACUM

Locatia: ONLINE Live – ZOOM Webinar
📅 Marti 8 iunie
🕕 Ora 20.00 – 22.00
Aceasta sesiune este in valoare de 400 RON
Oferta Speciala 150 ron redus de la 400 ron, pana pe 7 iunie

Participarea se face pe baza de inscriere si confirmare.
LOCURI LIMITATE

Inscriere si detalii (inclusiv despre uleiurile esentiale pure doTERRA)
Persoana de contact:
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: magiabucuriei@gmail.com

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer.

Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie… Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu olimpica in echipa Romaniei- proba de Spada „Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

Victor Racasan- Antreprenor „M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat. Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum. Folosesc Theta Heling aproape zilnic. Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.” Filozofia mea este: “Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

Ruxandra Hule- Artist „Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu. Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te ACUM

Ce spun Participantii:

Inscrie-te ACUM

Va invitam in grupul MagiaBucuriei cu Laura Popescu (click aici) unde descoperiti multe materiale Theta Healing valoroase si meditatii ghidate.

Distribuie si prietenilor tai pe facebook