Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ma iubesc pe mine – Workshop Gratuit de Curatare si echilibrare energetica cu terapia Theta Healing

7 august 2021 - 8 august 2021

Workshop GRATUIT : Ma iubesc pe mine – Curatare si echilibrare energetica cu terapia Theta Healing

Inscrie-te ACUM

Ma iubesc pe mine: Workshop GRATUIT de curatare si echilibrare energetica cu terapia Theta Healing si uleiuri esentiale pure

Feedbackul de la primele 6 editii a fost extraordinar, peste 1000 de persoane au beneficiat de acest Workshop (LIVE sau inregistrat)

Chiar daca ai mai participat, emotiile si trairile sunt cu totul diferite, este ca o cascada purificatoare de fiecare data!

Acest workshop este in valoare de 200 ron, dar nu este disponibil pentru achizitionare.
In timpul vizionarii veti beneficia de curatari si echilibrari energetice cu Theta Healing, fie ca aveti sau nu uleiurile esentiale pure terapeutice.

🌸 Iubirea de Sine este absolut necesara pentru o relatie sanatoasa cu noi insine.

🌸 Este timpul sa ne tratam cu Iubire, Respect si Bunatate.

🌸 Invata cum sa iti intelegi propriile trairi si schimba modul in care te tratezi pe tine insuti.

🌸 Te astept alaturi de mine pentru o sesiune de vindecare energetica cu tehnica terapeutica ThetaHealing si uleiuri esentiale pure doTERRA.

🌸 Nu sunt necesare uleiuri pentru a participa. Transformarea energetica va avea loc chiar si fara uleiuri esentiale fiindca o sustin pentru intregul grup cu practica ThetaHealing.

🌸 Optional Uleiuri esențiale folosite: Arbore de ceai (TeaTree), Fenicul (Fennel), Cardamom sau Air, Ylang Ylang, Patchouli, Coriandru, Lemn de santal indian, Portocala salbatica (Wild Orange), Trandafir (Rose Touch) – daca nu ai uleiuri esentiale este in regula.

🌸 Terapie Theta Healing cu Instructor International Laura Popescu
si
🌸 Protocol cu uleiuri esentiale doTERRA creat de Desiree Mangandog

Click aici pentru inscriere gratuita, in comunitatea Magia Bucuriei:

Inscrie-te ACUM

Inscriere si detalii (inclusiv daca doriti uleiurile esentiale pure doTERRA)
Persoana de contact:
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: magiabucuriei@gmail.com

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer.

Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie… Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu olimpica in echipa Romaniei- proba de Spada „Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

Victor Racasan- Antreprenor „M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat. Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum. Folosesc Theta Heling aproape zilnic. Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.” Filozofia mea este: “Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

Ruxandra Hule- Artist „Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu. Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te ACUM

Pentru ca am primit foarte multe intrebari despe ce se intampla la Workshop, mai jos v-am pregatit un Live:

Ce spun Participantii:

Inscrie-te ACUM

Va invitam in grupul MagiaBucuriei cu Laura Popescu (click aici) unde descoperiti multe materiale Theta Healing valoroase si meditatii ghidate.

Distribuie si prietenilor tai pe facebook, participarea este GRATUITA