Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Terapeuti pentru Suflet – Practicieni ThetaHealing® – Webinar Zoom Gratuit

14 iulie 2020 @ 21:00 - 21:30

Terapeuti pentru Suflet – Practicieni ThetaHealing® – Webinar Zoom Gratuit

Inscrie-te Acum

Cu ce ma poate ajuta pe mine tehnica ThetaHealing?
Pot practica singur pentru mine?
Daca vreau sa fac o sedinta sau mai multe sedinte ThetaHealing, pot apela la un Practician certificat si sa fac online?
Cu ce este diferit Online fata de intalnirea fata in fata?
Ce fel de provocari pot fi rezolvate cu ThetaHealing?

Daca ai aceste intrebari si chiar si altele suplimentare, te invit la aceasta emisiune cu intrebari si raspunsuri, pentru a descoperii cum te poate ajuta Tehnica ThetaHealing.

Theta – inseamna Suflet si Healing inseamna Vindecare.

Se lucreaza mai multe exercitii: in principal echilibrari, vindecari energetice, eliberarea fricilor, anxietatilor, saparea in Subconstient si schimbarea convingerilor limitative, descarcari de sentimente benefice, manifestari- aducerea in viata noastra a ceea ce ne dorim.

Avem invitati Practicieni certificati ThetaHealing care au ales sa faca aceasta tehnica atat pentru ei cat si in sedinte individuale online sau directe. Va vor impartasi diverse teme pe care ei au lucrat si rezultatele obtinute.

Puteti apela dupa aceea pentru a programa sedinte individuale cu terapeutii pe care-i prezentam sau/si puteti alege sa veniti la urmatoarele cursuri ThetaHealing Online certificate international incat sa invatati cum sa folositi aceasta tehnica uimitoare.

Invitata din aceasta seara este Ionela Voicu Thetahealing Brăila – terapeut Practician Certificat ThetaHealing.
Pe Ionela am intalnit-o cand a venit la Bucuresti sa participe la un Curs de Masaj cu Miere apoi la un curs cu Lumanari terapeutice, din dorinta de a invata tehnici benefice de relaxare pentru clienti si pentru familie.
Am simtit cat de rapid intra in starea Theta, din conversatiile noastre. In mod natural am incurajat-o sa practice mai mult, apoi a participat la cateva cursuri de ThetaHealing predate de mine: DigDeeper-Sapare Profunda, Manifestare si Abundenta, Rhytm pentru Greutate si sanatate Perfecta. Ionela, fiind un terapeut foarte bun, a dorit sa invete cat mai mult despre beneficiile Aromoterapiei impreuna cu terapia ThetaHealing si in felul acesta, desi este din Braila, a venit de cate ori a putut la Bucuresti sa invete de la mine tehnici de aromoterapie(Aromatouch si Symphony of the Cells), a participat la zoom-uri online unde a invatat masaj cu miere facial, cu Guasha de Jad, cu Ventuze. Este mamica a trei copii, sotie minunata, credincioasa si foarte muncitoare. Ionela organizeaza si Seri de Meditatie online ThetaHealing unde pot participa persoane interesate de eliberari si manifestari, care nu au facut inca cursuri de ThetaHealing.
Ne impartaseste cu emotie si bucurie cat de mult si-a schimbat viata ei si a celor din jur de cand tehnica ThetaHealing a intrat in viata ei, cum foloseste acum aceasta tehnica minunata impreuna cu Aromoterapia si celelalte tehnici de masaj pe care stie le la cabinetul ei din Braila Minuni ale naturii Doterra si ce miracole s-au intamplat in viata ei si a celor din jur.

Ne impartaseste cu mare drag si bucurie cum pune impreuna in viata personala si in sedinte individuale cunostintele acumulate.

Emisiune TERAPEUTI PENTRU SUFLET cu Instructor Certificat THINK INSTITUTE:
Ioana Laura Popescuhttps://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=123303

si Practician ThetaHealing Certificat Ionela Voicu – https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=168727

Program: Marti 14 iulie
Ora 21.00
Linkul de conectare ZOOM se primeste dupa completarea formularului (click pe Inscrie-te Acum)

Inscriere si detalii
Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

Inscrie-te Acum

 

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu – Olimpica in echipa Romaniei – proba de Spada
„Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

 

Victor Racasan – Antreprenor
„M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat.
Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum.
Folosesc Theta Heling aproape zilnic.
Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.”
Filozofia mea este:
“Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

 

Ruxandra Hule – Artist
„Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu.
Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Inscrie-te Acum

In premiera Curs ONLINE Baza ThetaHealing - Ce spun cursantii?