Cine este Laura Popescu?

  • Trainer International ThetaHealing®
  • Terapeut ThetaHealing®
  • Life & Business Coach
  • Trainer Reflexoterapie
  • Trainer Masaj cu Miere / Ventuze / Guasha
  • Trainer Terapie cu Lumanari TADE

Povestea de inceput …

     Experienta de peste 20 de ani in Coaching, lucrul One to One si echipe, cu 20 de Certificari InternationaleThetaHealing®.

🌍     Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara…. La varsta de cinci ani, m-am oprit din joaca si i-am spus mamei: Stii, mama, Doamne Doamne, e o Energie care este in tot si in toate… Mama a raspuns cu: „bine dragul meu copil”, apoi si-a vazut de treaba….Viata a continuat si pe parcursul ei am fost in cautarea acelui sentiment de conectare cu Energia care este in tot si in toate.

Acum simt ca am gasit acel sentiment si il dau mai departe prin tot ceea ce fac!

„Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta.” Richard Bach.

Deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca „Magia Bucuriei”.

Te invit pe Youtube, sa descoperi materiale valoroase, meditatii, conferinte inregistrate, emisiuni radio, exercitii si multe suprize…

Hai sa ne conectam:

Descopera ThetaHealing®

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Brezoianu 51, Sector 1, Bucuresti

Telefon / Whatsapp

Email

contact@magiabucuriei.ro

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

.