Magazin

Carte audio: ”Management Karmic” în limba română, de Geshe Michael Roach

Timp total : 3 ore și 11 minute
Format: audio (.mp3)
Voce: Laura Popescu
ISBN: 978-606-93938-1-9
Accesul la cartea audio se face în platforma on-line. Nu se trimite CD-ul prin poștă!

Click aici pentru detalii

Mantra Abundentei Financiare

 Afirmatii foarte eficiente, folosite prin repetiie minim 40 de zile incep sa curete mintea subconstienta de blocaje financiare si sa aduca noi oportunitati si castiguri!

Recomandat sa se asculte dimineata si seara (poate fi lasata si sa mearga toata noaptea, in fundal, cu sonor incet in timpul somnului)

 Se primeste Video si audio mp3 pe email.

Provocarea de 30 zile: ”Însușirea obiceiului de a medita zilnic”

Practica meditației este un antrenament al atenției conștiente, pentru a obține o minte puternică și liniștită în același timp. Această practică este extrem de importantă în atingerea succesului și în tot Sistemul Șlefuitorului de Diamante.

Practicând zilnic antrenamentul minții prin mediație, vei avea mai mult succes – un job mai bun, venituri mai bune, relații mai bune, familie mai bună și sănătate mai bună – și pe măsură ce ai tot mai mult succes vei deveni și mai calm și liniștit, bucurându-te din ce în ce mai mult de fiecare oră din viața ta.

Te invităm să accepți provocarea de a medita zilnic cel puțin 30 zile! De zicem ”cel puțin 30 zile”? Pentru că dacă reușești să menții acest obicei minim 30 zile, sunt foarte mari șanse ca să-l poți continua și după, deoarece vei gusta din beneficiile unei practici zilnice.

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Campineanu 23, Sector 1, Bucuresti

Phone

0722 603 916

Email

contact@magiabucuriei.ro