Magazin

Conţinând şase blenduri de uleiuri esenţiale pure ce te ajută în gestionarea emoțiilor, doTERRA Emotional Aromatherapy System face aromaterapia uşoară şi la îndemâna oricui se confruntă cu emoţii negative.

doTERRA Emotional Aromatherapy System este o grupare revoluţionară a plantelor aromatice pentru o abordare profundă a aromaterapeiei emoţionale. Fiecare blend conţine uleiuri esenţiale pure terapeutice cu certificare CTPG care se folosesc atât în Aromadifuzor cât și în masaje, şi local pe zonele de pulsație.

Pachetul conţine sticluţe de 5ml din următoarele blenduri: doTERRA Motivate®, doTERRA Cheer®, doTERRA Passion®, doTERRA Forgive®, doTERRA Console® şi doTERRA Peace®. În kit se află şi un difuzor Petal CADOU, care permite difuzarea uleiurilor esenţiale.

Carte audio: ”Management Karmic” în limba română, de Geshe Michael Roach

Timp total : 3 ore și 11 minute
Format: audio (.mp3)
Voce: Laura Popescu
ISBN: 978-606-93938-1-9
Accesul la cartea audio se face în platforma on-line. Nu se trimite CD-ul prin poștă!

Mantra Abundentei Financiare

 Afirmatii foarte eficiente, folosite prin repetiie minim 40 de zile incep sa curete mintea subconstienta de blocaje financiare si sa aduca noi oportunitati si castiguri!

Recomandat sa se asculte dimineata si seara (poate fi lasata si sa mearga toata noaptea, in fundal, cu sonor incet in timpul somnului)

 Se primeste Video si audio mp3 pe email.

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Campineanu 23, Sector 1, Bucuresti

Phone

0722 603 916

Email

contact@magiabucuriei.ro