cu Laura Popescu – instructor Theta Healing si Aromaterapeut

Workshop Terapeutic Online:

Eu sunt Magnet pentru Abundenta si Bogatie

Manifesta-ti dorintele si Elibereaza convingeri limitative din mintea subconstienta cu terapie Theta Healing si Aromaterapie!

9 Bonusuri

✅BONUS 1: Cel mai puternic Exercitiu cu portofelul de economisire si eliberare de datorii care a ajutat mii de oameni

✅BONUS 2: Exercitiu practic de vizualizare a banilor in realitatea ta

✅BONUS 3: Harta mentala MAGNET cu cei 3 pasi de Manifestare: Cine esti, Abilitati, Emotii

✅BONUS 4: parcurgi 2 ore terapeutice Theta Healing in valoare de 300 EUR

✅BONUS 5: Primesti GRATUIT Video Mantra Banilor in valoare de 34 ron – Reprogrameaza Subconstientul

✅BONUS 6: Mantra Banilor scrisa pe scurt de folosit in fiecare zi cand dai bani

✅BONUS 7: Carte Audio: Mentorul de milioane

✅BONUS 8: Protocol terapeutic scris cu etapele folosite pe meridiane energetice cu 12 uleiuri esentiale pure doTERRA – pe care il poti folosi ca terapie cu tine insuti sau cu alte persoane

✅BONUS 9: Reteta Blend 5 uleiuri esentiale pure pentru Abundenta

Cumpara ACUM Oferta 80 RON redus de la 400 ron

 

Te simti Blocat in materializarea dorintelor tale si atunci cand iti doresti ceva obtii cu greutate sau chiar deloc?

Esti satul de incarcatura energetica si emotionala ce te opreste sa ai ceea ce iti doresti?

Ganduri, credinte ale tale sau preluate din mediu iti creeaza emotii care te pot sustine sau te pot opri sa iti indeplinesti visurile.

Asa este si un Magnet, Tu esti Magnetul! Poti avea activa in interiorul tau partea de atractie sau partea de respingere, pe care o alegi?

Gandurile si Credintele iti Creeaza Emotiile si acestea Realitatea! Si da, chiar daca acestea fac parte din INVIZIBIL se vad rezultatele lor.

Imagineaza-ti ca Bogatia si Succesul sunt ca internetul. Te poti conecta oriunde la ele, sunt disponibile, insa ce viteza de conectare ai la posibilitatile infinite? O resetare interioara, purificarea de Ganduri, Credinte si Emotii care te blocheaza iti aduce in acord cu intreg Universul dorintele tale. Tu Esti Creatorul, doar ai nevoie de conectarea si viteza potrivita.

Vom elibera stagnarea emotionala si mentala care ne incetineste si impiedica fluxul de bani.

De la cine inveti

Buna! Eu sunt Laura Popescu.

Singurul intructor international Theta Healing certificat care a facut disponibila traducerea in limba romana a 5 Masterclass-uri valoroase cu Vianna Stibal – creatoarea tehnicii Theta Healing

     Povestea mea incepe la varsta de 5 ani cand am simtit ca Dumnezeu, este o energie Atoatecreatoare care este in tot ceea ce exista. Atunci m-am oprit din joaca in mijlocul gradinii si i-am spus mamei ce simteam. Nu m-a inteles si nici eu nu stiam de fapt cum sa-i explic. Tata era atras de alcool, erau rare zilele cu liniste si pace in familie.

     Am crescut gandindu-ma de ce trebuie sa suferim, de ce exista cuvinte rele si nemultumire intre oamenii care stau impreuna, certuri legate de bani.

     Am ales sa lucrez in domeniul Sanatatii si Frumusetii, ajutand oamenii sa isi elibereze SUFERINTELE DIN CORP, insa simteam ca fac mai mult de atat. Fiecare persoana revenea la mine pentru ca Intelegea MENTAL ca trebuie sa faca o schimbare, fiindca se eliberau de EMOTII si GANDURI BLOCATE, plecau mai linistiti cu totul, erau bucurosi sa capete CLARITATE. Am observat ca fiecare persoana avea Ganduri si Povesti care se repetau.

     Apoi in 2008 eu am suferit fizic, mainile mele au capatat o sensibilitate la orice produs, ma uitam la ele, plangeam si ma gandeam daca am sa mai am maini sanatoase vreodata, era foarte dureroasa orice atingere. Nu mai puteam sa fac nimic din ceea ce stiam sa fac si imi asigura existenta. Cu toata suferinta, a trebuit sa lucrez mult timp cu manusi de unica folosinta si sa caut o solutie.

     Din Suferinta a aparut Solutia: am inceput sa-i invat pe ceilalti ce stiam, sa fiu trainer de terapii si sa fac multe cursuri de dezvoltare personala, Coaching, Psihologie, inteligenta emotionala, Comunicare, Training.

      In 2014, in urma cu 9 ani am inceput sa invat Theta Healing. Atunci m-am vindecat cu adevarat, fiindca am inceput sa imi observ Gandurile, Convingerile, sa invat sa imi Manifest propriile mele Dorinte. In scurt timp am devenit instructor certificat international Theta Healing fiindca imi doresc cu adevarat sa ajut cat mai multi oameni sa devina proprii creatori constienti ai vietii lor.

     Am avut mii de cursanti care si-au vindecat viata mentala si emotionala, si-au regasit bucuria si entuziasmul.

Sunt 9 ani de cand:

✔️ Am creat materiale Online care au influentat peste 50.000 de oameni

✔️ Am creat meditatii Theta Healing si programe care au ajutat mii de oameni

✔️ Am deblocat terapeutic in workshopuri vindecatoare cu terapia Theta si Aromaterapie peste 10.000 de oameni.

✔️ Folosind Theta Healing m-am vindecat pe mine mental si emotional, am inceput sa-mi manifest cu adevarat propriile dorinte

✔️ Am reusit sa integrez practica de Theta Healing in viata de zi cu zi si sa-i inspir pe ceilalti sa isi acceseze constient talentele si abilitatile

✔️ Am deblocat antreprenori cu suferinte emotionale sa poata avea succes si viata personala implinita

✔️ Am sustinut cupluri pentru regasirea pasiunii si a iubirii adevarate

✔️ Am ajutat parinti sa-si inteleaga mai bine copii si sa aiba armonie in familie