Manifesta un An Magic – Obtine tot ce iti doresti – Workshop cu Meditatii Theta si Exercitii practice – ONLINE Inregistrat

EDITIE SPECIALA
Ai acum posibilitatea de a Manifesta tot ce iti doresti. Ideal pentru a Creea Magia Anului.
Te astept cu drag!
Pregatit/a sa fii Creatorul anului?

 Te invit sa manifestam impreuna anul acesta.
Poti obtine tot ceea ce iti Doresti, elibereaza-te de ceea ce nu iti mai este necesar: drame, traume, suferinte, legaturi energetice nepotrivite, suparari, lipsuri, neintelegeri, nemultumiri!

Vom face exercitii parctice si meditatii super eficiente cu tehnica Theta Healing pentru a elibera tot ceea ce nu iti mai este de folos!

Apoi atragem tot ce este mai bun si mai frumos, facem meditatii de manifestare pentru abundenta si implinire in toate domeniile vietii.

SIMPLU, USOR, EFICIENT
An de an folosesc aceste exercitii pentru mine si clientii mei, iar rezultatele sunt uimitoare.

De ce ai parcurge acest program?
Maiestresti cele 6 virtuti care iti amplifica energia si puterea de materializare

Primesti cele 28 de exercitii  practice din Magia, pe care sa le aplici zi de zi in viata ta
🎯 constientizezi si integrezi lectiile invatate din experientele trecute

🎯 aduci recunostiinta etapelor care s-au incheiat si te eliberezi energetic de nemultumiri, frustrari

🎯 inveti sa faci loc in viata ta pentru ceea ce iti doresti eliberandu-te de Regrete, Respingeri si Resentimente

🎯 aduci claritate si directie

🎯 experimentezi meditatii PUTERNICE (Theta Healing si nu numai: practice si eficiente) de manifestare a ceea ce iti doresti: material, mental, emotional si spiritual

Primesti exercitii practice pe care le poti continua si dupa ce vizionezi Workshopul, astfel ori de cate ori vrei sa aduci in viata ta ceea ce iti doresti, ai la indemana instrumentele potrivite.

BONUS – PROTOCOL DE AROMATERAPIE PE MERIDIANE ENERGETICE pentru a Alinia Relatiile, reteta blend unic pentru a il folosi timp de 28 zile cat vei face cele 28 de exercitii din Magia. (6 uleiuri pure terapeutice folosite: Frankincense – Tamaie, Copaiba, Lemongrass, Oregano, Eucalipt, Wild Orange)

Cumpara acum si ai ACCES PE VIATA
Inscriere si detalii
Mobil/WhatsApp: 0731737600
Mail: contact@magiabucuriei.ro

 

👉Vrei ca anul acesta sa fie cel mai minunat an din viata ta?

9+1 BONUSURI:

✅ EXTRA BONUS nr 10: Traducere facuta de Laura Popescu – Magia Bucuriei a Masterclass-ului de Manifestare cu Vianna Stibal, acelasi pe care il face an de an, incepand din 2017, aceasta editie este din 2020-2021

✅BONUS 1 : Acces pe viata la inregistrarea Video

✅BONUS 2: Caiet de lucru cu 28 exercitii din cartea Magia

✅BONUS 3: Cecul Magic al Recunostintei

✅ BONUS 4: Fise de lucru pentru reviziuirea faptelor bune din anul trecut si Manifestarea celor din noul an

✅ BONUS 5: Declaratie pentru a Manifesta cel mai bun an din viata ta:

✅ BONUS 6: Fisa cele 6 virtuti si rezultatele pe care le manifestam cand le maiestrim

✅BONUS 7. Protocol Aromaterapie pe meridiane energetice

✅BONUS 8. Reteta Blend Aromaterapie pentru Alinirea Relatiilor

✅ BONUS 9: Video despre Manifestarea dorintelor si piramida energetica a emotiilor si gandurilor unde sa ne mentinem pentru materializare

Acum Promotional: Doar 80 ron de la 250 ron

Cumpara Cartea MAGIA cu cele 28 de zile cu exercitii practice https://magiabucuriei.ro/magazin/

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun participantii de la Workshop Manifesta un An Magic:

Gabi
Am participat la workshop in varianta înregistrată. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit, în special pentru meditație. Chiar dacă pentru mine anul 2022 Magic începe acum sunt sigura ca la final vor fi roade magice. MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC!

Viorica
Multumesc!
Ma gandeam zilele acestea cum imi ziceai tu Laura ca sunt buna la MANIFESTARE 🙏într-adevăr am obtinut tot ce mi- am dorit ,tot ce a fost pentru binele meu suprem❤ pentru a invata ; iertarea, iubirea ,compasiunea❤ pentru a ajuta si eu prin puterea exemplului.
De aproximativ 2 săptămânii ma doare piciorul drept, a început cu niste intepaturi si amorteala pana la o durere insuportabila care ajunge la suferinta. Am tot amânat sa ascult aceste inregistrari ,dar am facut- o in drum spre munte .Am plecat in aceasta vacanta cu intentia ca imi trebuie liniste, relaxare si ca ma pot vindeca eu.
In tren am pus castile si am inceput sa o ascult pe Laura cu o meditatie Theta ,am simțit acea lumina alba si calda care imi cuprindea tot corpul ,mi- am imaginat piciorul cuprins in lumina …si cu zambetul pe buze am revenit 😇🙏🤗.Am ajuns la cabana m- am intins in pat m- am ,,uleiat ” cu ROSE pe încheietura si inima ,am simtit iar o caldura care imi cuprinde genunchii ( Doamne ce bine 🙏ma vindec🤗)
Acum dupa 2 zile schiez pentru prima oara in viata mea🥰
Imi promit mie sa fiu mai perseverenta si sa practic in fiecare zi terapia Theta 🙏❤

Raluca
Ma simt plină de recunoștință și bucurie pt acest workshop magic și pt. conștientizarile avute. Am plâns, am acceptat, am iertat in timpul meditatiei rugăciune. Un adevărat balsam pentru suflet de fiecare data, mulțumesc Magia Bucuriei cu Laura Ioana Popescu