🎁 Invata sa iti indeplinesti dorintele folosind puterea mintii tale. Acceseaza acum Cadoul Meditatie de Manifestare Theta Healing, lasa emailul mai jos:

.

Care sunt beneficiile meditiatiei de Manifestare:

🔴 Creează schimbări pozitive: Meditația te ajută să îți aliniezi energiile și intențiile pentru a atrage lucrurile pozitive în viața ta.

🔴 Explorează puterea minții tale: Descoperă cum ThetaHealing îți permite să accesezi subconștientul și să îți activezi potențialul de manifestare.

🔴 Îmbunătățește starea de bine: Meditația nu doar că te ajută să atragi lucrurile pe care le dorești, dar și să îți îmbunătățești starea generală de bine și să reduci stresul.

🔴 Clarifică-ți intențiile: Ghidată de meditație, vei putea să îți clarifici cu mai multă precizie ce îți dorești să manifesti în viața ta.

🔴 Accesibil oricui: Indiferent dacă ești familiarizat cu ThetaHealing sau nu, meditația este potrivită pentru oricine dorește să exploreze puterea propriei minți în procesul de manifestare.

🔴 Timp scurt, impact mare: Meditația de manifestare ThetaHealing poate fi făcută într-un timp relativ scurt, oferindu-ți beneficii semnificative într-un interval de timp concentrat.

🔴 După ce ai experimentat beneficiile meditației vei simti cum Lumina ta interioara te ajuta sa iti indeplinesti dorintele si sa fii o persoana mai buna pentru cei din jurul tau.

Cine sunt si de ce ai dori sa primesti aceasta meditatie?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 25 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun clientii:

Viorica

Multumesc!
Ma gandeam zilele acestea cum imi ziceai tu Laura ca sunt buna la MANIFESTARE 🙏într-adevăr am obtinut tot ce mi- am dorit ,tot ce a fost pentru binele meu suprem❤ pentru a invata; iertarea, iubirea ,compasiunea❤ pentru a ajuta si eu prin puterea exemplului.
Imi promit mie sa fiu mai perseverenta si sa practic in fiecare zi terapia Theta 🙏❤

.