Ai primit pe email CADOU Meditatie de Manifestare Theta Healing

Verifica ACUM dacă acest mail a ajuns în Spam/Promotions, te rog să-l muți în folderul Inbox/Principale, ca să nu pierzi nimic din ceea ce-ți voi trimite în continuare. Doar câteva secunde durează.

AM ACUM O SUPER OFERTA PENTRU TINE:

Vrei sa beneficiezi deja de Vindecare terapeutica pentru IUBIRE DE SINE?

🟢INVATA SA TE IUBESTI PE TINE: Ridica-ti Lumina Interioara! Workshop terapeutic de Iubire de Sine și Vindecare cu ThetaHealing, care a schimbat viata a mii de oameni!

Învață cum să folosești Aromaterapia și ThetaHealing pentru a elibera trecutul, probleme din familie și a crea armonie în prezent – include 6 Super Bonusuri 

Workshop Online Inregistrat pentru IUBIRE DE SINE (functioneaza cu sau fara Aromaterapie):

6 Super Bonusuri

✅ BONUS Meditatie Conectare Iubire Infinita – Louise Hay. De ascultat 21 zile, este miraculoasa!

✅ BONUS Carte Audio: Cum sa cream o relatie spirituala de Paul Ferrini, cu Laura Popescu (Invata sa te cunosti pe tine si sa Manifesti Relatia de Cuplu plina de Iubire, perfecta pentru tine)

✅ BONUS Reteta Protocol Aromaterapie pentru IUBIRE DE SINE cu uleiuri pure terapeutice pe meridianele energetice (Video si reteta scrisa) – pe care il poti folosi ca terapie cu tine insuti sau cu alte persoane

✅ BONUS Reteta Protocol Aromaterapie: Pastreaza limitele cu usurinta cu 3 uleiuri esentiale, vei invata sa spui NU fara sa te simti vinovat.

✅ BONUS Reteta Blend Aromaterapie pentru intrerupt OBICEIURI NESANATOASE. Folosind acest rolon pe zonele de puls poti elibera dependente cum ar fi: Mancat in exces, Autocritica, Nemultumire de Sine.

✅ BONUS in valoare de 300 RON: Masterclass ILUMINAREA de Vianna Stibal, creatoarea tehnicii terapeutice Theta Healing, tradus de Laura Popescu (Invata sa-ti cresti Lumina Interioara si sa te mentii pe Vibratii Inalte – Vianna Stibal foloseste ulei esential pur de Tamaie pentru meditatie)

ACUM il poti avea promotional cu doar 67 ron redus de la 700 ron si ai acces pe viata:

CLICK AICI:

Cum se manifesta lipsa de Iubire de Sine? Daca ai si tu aceste simptome, este semn ca nu te iubesti pe tine:

🔴 Obosit

🔴 Coplesit

🔴 Epuizat

🔴 Te ocupi de prioritatile celorlalti

🔴 Nu mai ai timp pentru tine

🔴 Tu esti cel care daruiesti mereu

🔴 Te lasi pe ultimul plan

 

Dupa ce parcurgi acest workshop de Iubire de Sine, Online Inregistrat, cu meditatii terapeutice de Theta Healing si exercitii vindecatoare, te vei simti:

 

🟢 Odihnit

🟢 Stii sa prioritizezi si sa spui NU

🟢 Entuziast

🟢 Te pui pe tine in program

🟢 Iti acorzi timp zilnic

🟢 Te incarci pe tine primul cu energie benefica

🟢 Esti mult mai eficient in orice faci

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer. Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in ThetaHealing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie…

Ce spun participantii:

Gabi
Am achizitionat acest workshop. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit, în special pentru meditație. Sunt foarte sigura ca voi culege roadele in curand. MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC!

Viorica
Multumesc!
Ma gandeam zilele acestea cum imi ziceai tu Laura ca sunt buna la MANIFESTARE 🙏într-adevăr am obtinut tot ce mi- am dorit ,tot ce a fost pentru binele meu suprem❤ pentru a invata; iertarea, iubirea ,compasiunea❤ pentru a ajuta si eu prin puterea exemplului.
Imi promit mie sa fiu mai perseverenta si sa practic in fiecare zi terapia Theta 🙏❤

Raluca
Ma simt plină de recunoștință și bucurie pt acest workshop magic și pt. conștientizarile avute. Am plâns, am acceptat, am iertat in timpul meditatiei. Un adevărat balsam pentru suflet de fiecare data, mulțumesc Magia Bucuriei cu Laura Ioana Popescu