Te invit la PROGRAM GRATUIT:

30 lectii pe email pentru Sanatate si Energie Perfecta ca sa obtii corpul, mintea si emotiile perfecte pentru tine

Cum ar fi sa ai vitalitate si energie zi de zi pentru a face tot ceea ce iti doresti?

Inscrie-te mai jos:

 
 
.

Terrazyme doterra – Complexul de Enzime digestive

Doresc sa comand acest ulei la pret de consultant cu 25% reducere, click aici

Terrazyme doTERRA – Complexul de Enzime digestive este un amestec propriu doTERRA de enzime active integrale și cofactori de susținere care sunt adesea deficienți în alimente gătite, prelucrate și conservanți. Combinatia puternica de enzime digestive gasite in DigestZen TerraZyme doTerra sprijina productia constanta a organismului de enzime critice pentru functiile biochimice sanatoase, incluzand digestia sanatoasa a nutrientilor alimentari si metabolismul celular al nutrientilor catre energie DigestZen TerraZyme doTerra include o varietate de enzime alimentare complete care ajuta cu digestia de proteine, grasimi, carbohidrati complexi, zaharuri si fibre.

Descriere

Enzimele sunt proteine specializate care funcționează ca și catalizatori în aproape toate funcțiile celulare și reacțiile chimice din organism. Enzimele joacă un rol esențial în creștere, vindecare și reproducere. Ele sunt, de asemenea, necesare pentru respirație, gândire, funcția imună, reglarea hormonilor, detoxifiere și mii de alte funcții biochimice. Enzimele sunt, de asemenea, necesare pentru digerarea nutrienților alimentari și pentru transformarea nutrienților în energie în celule.

Enzimele pot proveni din interiorul și din exteriorul corpului. Enzimele endogene sunt produse în organism și pot fi clasificate ca enzime metabolice și enzime digestive. Enzimele metabolice sunt active în sânge, țesuturi și organe. Enzimele digestive sunt excretate de ficat și pancreas și ajută organismul să transforme alimentele în nutrienți utilizabili. Enzimele exogene sunt enzime originare în afara corpului și sunt clasificate ca enzime alimentare. Enzimele alimentare se găsesc în alimentele neprelucrate și ajuta la descompunerea nutrienților în timpul digestiei.

Capacitatea organismului de a produce în mod constant enzime metabolice și digestive este limitată de disponibilitatea materiei prime și capacitatea de producție. Dacă dietele noastre nu includ suficiente enzime alimentare pentru a descompune alimentele pe care le consumăm, resursele enzimatice endogene ale corpului nostru trebuie direcționate spre producerea de enzime digestive pentru a accelera conversia alimentelor în nutrienți biologici disponibili. Capacitatea de producție îndreptată spre producerea de enzime digestive este capacitatea care nu este disponibilă pentru producerea de enzime metabolice importante.

Nevoia constantă a organismului de a produce enzime digestive poate duce la scăderea nivelurilor de enzime metabolice care sunt esențiale pentru sănătatea optimă și funcția celulară. Un exemplu de enzimă metabolică importantă este superoxid dismutaza (SOD), care protejează celulele de moleculele de radicali liberi. Enzimele metabolice sunt, de asemenea, necesare pentru producerea de energie, creșterea și repararea țesuturilor și gestionarea deșeurilor toxice. Când mâncăm alimente bogate în enzime alimentare, corpurile noastre pot folosi mai puține resurse pentru a produce enzime digestive și au mai multă capacitate de a crea niveluri optime de enzime metabolice.

Instrucțiuni de utilizare

Luați una până la trei capsule vegetale cu alimente pe parcursul zilei. Dacă masa include multă hrană proaspătă, luați numai cate o capsulă. Dacă mâncarea include alimente foarte intens preparate, gătite sau produse alimentare despre care se cunoaște că cauzează disconfort gastro-intestinal specific, luați două sau trei capsule in timpul mesei.

Beneficii primare

  • Sprijină digestia și metabolizarea sănătoasă a alimentelor procesate cu deficit de enzime
  • Sprijină conversia nutrienților alimentari în energia celulară
  • Promovează confortul gastrointestinal și toleranța alimentară
  • Sprijină producția sănătoasă de enzime metabolice
  • Amestec propriu doTERRA de 10 enzime active integrale
  • Conține amestecul doTERRA pentru digestie de mentă, ghimbir și semințe de chimen
  • Capsulele din legume HPMC care nu conțin lactoză de sodiu
  • Sigur și eficient

 

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefon 0731 737 600