Trimite un mesaj Sunt interesat pe  telefon whatsapp 0731 737 600 sau pe email: magiabucuriei@gmail.com ai consultanta GRATUITA

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.

În mod obișnuit cunoscut pentru utilizarea in medicina ayurvedica, Turmericul este o bază pentru rutina zilnică de sănătate și, atunci când este luat intern, sustine o funcție imunitară pozitivă.

Descriere

Ca planta cheie a practicilor tradiționale de sănătate ayurvedice din India, rădăcina de curcumă și uleiul de curcumă au o istorie îndelungată care a inspirat astăzi utilizările moderne ale turmericului. Aburul distilat din rădăcina de curcumă, uleiul esențial de curcumă Turmeric are două componente chimice unice, Turmerone și Ar-Turmerone.
Cel mai frecvent cunoscute pentru beneficiile aduse sistemului nervos și emoționale, aceste componente fac din uleiul esențial de Turmeric o bază în rutina zilnică de sănătate. Pentru promovarea sentimentelor de pozitivitate, uleiul esențial de Turmeric este benefic atât pe plan intern, cât și aromatic. Avantajos pentru sistemul imunitar, uleiul de Turmeric poate avea beneficii liniștitoare care promovează un răspuns imun pozitiv.
De asemenea, uleiul de Turmeric poate ajuta la promovarea unei pieli fine, netede și radiante. Utilizați zilnic uleiul de Turmeric pentru a susține funcția imună sănătoasă și pentru a răspunde împreună cu o circulație sănătoasă. Pe lângă multe beneficii ale uleiului de Turmeric, acesta acționează ca o explozie de arome pentru mesele delicioase savuroase.

Beneficii primare ale uleiului esențial de Turmeric

 • Ajută la susținerea metabolismului glucozei și lipidelor sănătoase
 • Poate spori enzimele antioxidante celulare (de exemplu, glutation)
 • Ajută la susținerea funcției nervoase și celulare sănătoase
 • Sa demonstrat că crește potența curcuminei și absorbția
 • Poate promova funcția imunitară sănătoasă și răspunsul imun
 • Când este difuzat, Turmeric oferă o ascensiune emoțională și poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit
 • Sprijină pielea curată și sănătoasă, reducând în același timp aspectul de pete

Utilizări

 • Luați intern pentru suport antioxidant zilnic și pentru a îmbunătăți răspunsul imun.
 • Ca suport metabolic, utilizați uleiul esențial de Turmeric atunci când încercați să vă echilibrati emotional.
 • La nevoie, utilizați uleiul de Turmeric ca tratament ad-hoc sau într-o mască completă pentru a ajuta să reduceți apariția petelor sau pentru o strălucire generală sănătoasă.
 • Difuzati uleiul esențial de Turmeric sau puneți o picătură sau două în palma și inspirați adanc pentru a promova sentimente de pozitivitate și pentru a îmbunătăți starea de spirit.
 • După o activitate intensă, încorporați uleiul esențial de Turmeric în rutina de recuperare pentru o experiență liniștitoare.

Descriere aromatică

Cald, picant, pământ, lemnos

Descrierea plantei

Planta turmerică (Curcuma longa) este o plantă perena cu flori din familia ghimbirului (științific cunoscut sub numele de familia Zingiberaceae). Planta însăși nu crește sălbatic, dar unde este cultivată, ea poate crește la peste un metru în înălțime. Atât uleiul cât și rădăcina au fost folosite în Asia de mii de ani în practicile de sănătate ayurvedice.

Chimia uleiului de curcumă

Uleiul esențial de turmeric conține componentele chimice ar-Turmerone și Turmerone. Ambele componente s-au dovedit a ajuta organismul nostru cu absorbția de curcumină, un puternic antioxidant și principalul compus găsit de fapt în rădăcină crudă de curcumă și extract de curcumă.

Metoda de colectare:

Distilarea prin aburi
Partea de plante: Rizom
Componentele principale: ar-Turmerone și Turmerone

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

❤ Daca vrei detalii despre Aromaterapie, click aici: https://forms.gle/96p1Gv2pBJNbYK4j9

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefon 0731 737 600