Pentru a primi exercitii care va sustin Abundenta Financiara, va invitam in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)

Workshop Dorinte Implinite

Cum ar fi sa sti care sunt pasii de a aduce ceea ce iti doresti in viata ta? Cum ar fi sa folosesti „formule” ce functioneaza deja?

Curs Masaj cu Ventuze si GuaSha de Jad – facial

Efectul este simplu si complex in acelasi timp: efectul de vacum si efectul de GuaSha(Gua- alunecare/frecare, Sha- reziduuri din interiorul celulelor), functioneaza precum un aspirator si scoate din profunzimea tesutului sangele cu toxine blocat, rezidurile de metabolism, favorizeaza oxigenarea si respiratia celulara. Masajul cu VENTUZE/piatra de Jad GuaSha si piatra de agat sunt pentru mine sunt o pasiune ce aduce sanatate, echilibru, curatenie in intregul nostru organism.

Curs de masaj cu miere si pernute calde

Curs Masaj cu miere facial si corporal TERAPEUTIC si ANTICELULITIC ☆ Beneficii: antiseptic si detoxifiant, curata pielea, hraneste, regenereaza si deblocheaza sistemul limfatic, anti-acneic, efect reflexogen terapeutic pentru intreg organismul.

Click aici pentru detalii

Curs Masaj Corporal cu Ventuze de silicon

Fata de aparatura costisitoare bazata pe vacum, ai avantajul ca investitia in Ventuze este mica si le poti lua oricand cu tine, in orice cabinet sau la prieteni pentru a le aplica terapie sau/si masaj cu ventuze. Poti folosi cu usurinta si pentru tine masajul cu Ventuze

Click aici pentru detalii

Workshop Reflexoterapie

Stiai ca: Talpa piciorului are reprezentate toate organele interne si tot corpul? Reflexoterapia – reprezinta declansarea unui efect terapeutic, de vindecare in intreg corpul, prin actiune reflexa, prin masarea zonelor corespondente. Se obtine relaxare, detoxifiere, imbunatatirea circulatiei Limfatice si Sanguine, accelerarea recuperarii si vindecarii, in afectiuni acute si cronice,eliminarea stressului.

Click aici pentru detalii

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Brezoianu 51, Bucuresti – Zona Sala Palatului

Phone

Email

contact@magiabucuriei.ro

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

.