Wellness

Tehnici de purificare si revigorare pentru o viata plina de Vitalitate

Workshop Dorinte Implinite

Cum ar fi sa sti care sunt pasii de a aduce ceea ce iti doresti in viata ta? Cum ar fi sa folosesti „formule” ce functioneaza deja?

Click aici pentru detalii

Curs Masaj cu Ventuze si GuaSha de Jad – facial

Efectul este simplu si complex in acelasi timp: efectul de vacum si efectul de GuaSha(Gua- alunecare/frecare, Sha- reziduuri din interiorul celulelor), functioneaza precum un aspirator si scoate din profunzimea tesutului sangele cu toxine blocat, rezidurile de metabolism, favorizeaza oxigenarea si respiratia celulara. Masajul cu VENTUZE/piatra de Jad GuaSha si piatra de agat sunt pentru mine sunt o pasiune ce aduce sanatate, echilibru, curatenie in intregul nostru organism.

Curs de masaj cu miere si pernute calde

Curs Masaj cu miere facial si corporal TERAPEUTIC si ANTICELULITIC ☆ Beneficii: antiseptic si detoxifiant, curata pielea, hraneste, regenereaza si deblocheaza sistemul limfatic, anti-acneic, efect reflexogen terapeutic pentru intreg organismul.

Click aici pentru detalii

Curs de lumanari TADE

Simplu, Usor, Eficient! „Idei nastrusnice” pentru tehnici de vindecare si relaxare. Elibereaza energiile stagnate, stimuland procesul interior de vindecare, au efect de relaxare si linistire a intregului sistem nervos, puternic efect antistres.

Workshop Reflexoterapie

Stiai ca Talpa piciorului are reprezentate toate organele interne si tot corpul? Reflexoterapia- reprezinta declansarea unui efect terapeutic, de vindecare in intreg corpul, prin actiune reflexa, prin masarea zonelor corespondente. Se obtine relaxare, detoxifiere, imbunatatirea circulatiei Limfatice si Sanguine, accelerarea recuperarii si vindecarii, in afectiuni acute si cronice,eliminarea stressului.

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Campineanu 23, Sector 1, Bucuresti

Phone

0722 603 916

Email

contact@magiabucuriei.ro

Contacteaza-ma