.

Workshop Vindecator GRATUIT – Curatare si echilibrare energetica cu terapia Theta Healing si Aromaterapie

  • Niciodata nu ai timp sa te ocupi de tine, te ocupi de toti ceilalti, cu tot dragul si din toata inima, cu gandul ca la sfarsitul zilei te vei ocupa si de tine, daca mai ramane timp. si timp de fapt ramane foarte putin, uneori deloc.
  • Simti ca obosesti, te epuizezi si la un moment dat chiar nu mai poti. Si eu am fost acolo, te inteleg perfect! Sunt Laura Popescu- Magia Bucuriei, instructor international Theta Healing, Aromaterapeut certificat. Imi este drag sa ajut pe toata lumea care are nevoie de mine si nu ma voi opri niciodata din a-i ajuta pe ceilalti.
  • Am descoperit ca daca Ma iubesc pe Mine, reusesc sa ii ajut si pe ceilalti din ce in ce mai mult. Nu a fost usor fiindca nu am fost invatata de mica sa fac acest lucru si nici de la parinti, din societate nu am avut un exemplu sanatos cum sa fac sa Ma iubesc pe mine si sa-i ajut pe ceilalti.
  • Daca si tu simti ca doresti sa-i ajuti mai mult pe ceilalti si sa te ingrijesti in acelasi timp pe tine, te invit alaturi de mine sa beneficiezi de metoda pe care am descoperit-o in 3 pasi simpli de resetare si reenergizare, care mie mi-a schimbat viata.

Te invit alaturi de mine in comunitatea Magia Bucuriei unde ai acces gratuit, click aici: https://www.facebook.com/groups/MagiaBucuriei

Chiar daca ai mai participat, emotiile si trairile sunt cu totul diferite, este ca o cascada purificatoare de fiecare data!

🌸 Iubirea de Sine este absolut necesara pentru o relatie sanatoasa cu noi insine.

🌸 Este timpul sa ne tratam cu Iubire, Respect si Bunatate.

🌸 Invata cum sa iti intelegi propriile trairi si schimba modul in care te tratezi pe tine insuti.

🌸 Te astept alaturi de mine pentru o sesiune de vindecare energetica cu tehnica terapeutica ThetaHealing si uleiuri esentiale pure doTERRA.

🌸 Nu sunt necesare uleiuri pentru a participa. Transformarea energetica va avea loc chiar si fara uleiuri esentiale fiindca o sustin pentru intregul grup cu practica ThetaHealing.

🌸 Optional Uleiuri esențiale folosite: Arbore de ceai (TeaTree), Fenicul (Fennel), Cardamom sau Air, Ylang Ylang, Patchouli, Coriandru, Lemn de santal indian, Portocala salbatica (Wild Orange), Trandafir (Rose Touch) – daca nu ai uleiuri esentiale este in regula.

🌸 Terapie Theta Healing cu Instructor International Laura Popescu
si
🌸 Protocol cu uleiuri esentiale doTERRA creat de Desiree de Lunae

 

Aceasta sesiune este GRATUITA, valoarea ei este de 200 RON

 

Cine sunt si de ce ai dori sa participi la acest eveniment?

Sunt pasionata de oameni, de frumusetea interioara si exterioara a fiecarei persoane din acest Univers. Experienta mea de peste 20 ani este acumulata din Lucrul unu la unu si in echipe ca terapeut si trainer.

Studiile si formarile mele certificate in Romania si in afara sunt in Theta Healing, Coaching, Psihologie, Estetica Faciala si Corporala, Terapii complementate, fizioterapie… Ce spun cateva persoane care au experimentat Sedinta unu la unu sau curs/workshop:

Loredana Dinu olimpica in echipa Romaniei- proba de Spada „Recomand sportivilor de performanta cu toata increderea, fiindca chiar m-a ajutat sa imi imbunatatesc performanta si rezultatele.”

Victor Racasan- Antreprenor „M-a cucerit cu atitudinea si entuziasmul ei, asa ca in cateva zile urmam deja cursurile de baza si avansat. Laura mi-a intregit viziunea despre viata si calatoria mea de acum. Folosesc Theta Heling aproape zilnic. Mi-au crescut increderea in mine, in viata aceasta perfecta, si curiozitatea de a explora in continuare.” Filozofia mea este: “Zambeste la Viata! Iti Va Zambi si Ea!”

Ruxandra Hule- Artist „Laura a intervenit ca un mesager al luminii in perioada mea de cumpana si transformare din intamplare as fi spus, dar acum stiu ca este vorba despre sincronicitate. Prin Theta Healing mi s-a confirmat credinta si am reinceput sa cred ca totul este posibil. Si chiar este! De cand sunt practicant Theta imi traiesc visul, si nu frica si, mai mult decat atat, am posibilitatea de a participa la imbunatatirea lumii din jurul meu. Miracolul este la fiecare pas si schimbarea esti tu.”

Ce spun participantii:

Va invitam in grupul MagiaBucuriei cu Laura Popescu (click aici) unde descoperiti multe materiale Theta Healing valoroase si meditatii ghidate.

Inscrie-te la Workshop Vindecator GRATUIT Ma iubesc pe mine, lasa emailul mai jos si o sa primesti acces la Video Inregistrat.

.