Te invit la PROGRAM GRATUIT:

30 lectii pe email pentru Sanatate si Energie Perfecta ca sa obtii corpul, mintea si emotiile perfecte pentru tine

Cum ar fi sa ai vitalitate si energie zi de zi pentru a face tot ceea ce iti doresti?

Inscrie-te mai jos:

 

 

.

Vă las mai jos descrierea făcută acestui produs de dr. Ruth Dempsey, doctor în științe în domeniul toxicologiei:

” Acesta lucrează la detoxifierea corpului. Corpul are o mulțime de procese diferite, o mulțime de metode de a lucra cu toxinele care îl ataca.
Știți, există anumite bariere pe care le avem la primul nivel. De exemplu, membranele de mucus, pielea și tractul digestiv au tot felul de metode de a ne proteja împotriva toxinelor. Dar, de fapt, cel de-al doilea nivel de protecție este major pentru toxinele care pătrund- și acesta îl constituie ficatul, rinichii și plămânii.
Mai multe organe sunt implicate în blocarea toxinelor care pot pătrunde; ceea ce face acest complex în mod special este să ajute la furnizarea suportului îndeosebi pentru acele organe.
Se bazează pe polifenolii din plante, produse vegetale pe care le știm și pe care le-am descoperit prin cercetare științifică; ei ajută la sprijinirea acestor organe diferite, variate.
Pentru ficat avem Ciulinul de lapte, extractul de rădăcina de barbara și extractul de bulb de usturoi.
Pentru rinichi, o bună parte de știință confirma ajutorul pe care extractul din floare de cuișoare și extractul din rădăcina de păpădie împreună cu extractul de rădăcina de rubarba îl au.
Coaja de Psyllium este cunoscuta că ajută la curățarea colonului și la menținerea regularitatii care este un alt aspect. Guma de salcâm, extractul de rădăcina de nalba, toate ajută tractul digestiv inferior.
Apoi avem floare de sofranel pentru plămâni, iar pentru piele, avem din nou Ciulinul de lapte, rădăcina de brusture și,desigur, extractul de bulb de usturoi care contribuie la susținerea funcțiilor de detoxifiere a pielii.
Deci, o combinație cu adevărat bogată de diferite extracte care te pot ajuta sa sprijini aceste organe să-și îndeplinească funcția zilnică de detoxifiere.
Poți contribui la asta cu consumul abundent de apă – ceea ce recomand mereu tuturor. Poți completa acest proces de detox cu blendul din uleiuri esențiale Zendocrine.” (dr. Ruth Dempsey)

Doresc sa ma inscriu CLICK AICI ( ID: 7393268 – Ioana Laura Popescu) sau… trimite un mesaj pe whatsapp sau telefon 0731 737 600