Scanarea ZYTO Bucuresti – care sunt nevoile corpului tau?

Află care sunt principalii stresori ai organismului. Vei primi soluțiii de rezolvare a problemelor de la nivel de cauză.

Scanarea Zyto nu este un dispozitiv medical menit sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece, ci mai degraba sa va ofere o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism si felul in care stilul Dvs de viata va influenteaza sanatatea.

Practic, in „secolul vitezei” Zyto va poate oferi rapid sprijinul decizional de care aveti nevoie pentru a atinge potentialul maxim, atat fizic, cat si emotional.

Scanarea Zyto este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism. Acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de Zyto si prezentat ulterior in program sub forma unui raport al “starii de bine“ (fizice si emotionale).

Durata medie a unei scanari este de 5-7 minute, însă interpretarea rapoartelor poate dura minim 35-45 de minute.

Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care ati raspunde intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor Zyto – corpul dumnevoastra raspunde direct “intrebarilor”.

Tehnologia de biocomunicare Zyto foloseste elemente virtuale (semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”.
Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare.

“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism (detoxifiere, endocrin, imunitar, etc ) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu asupra corpului.

Scanarile pot fi facute si o data la trei zile, insa recomandăm a fi efectuate in stari acute, sau o data la 21 zile (perioada de tratament „standard” in cazul celor ce folosesc uleiuri esentiale)

 

Procedura cu scanarea ZYTO este similara cu biorezonanta clasica dar mai eficienta.

Pe langa scanarea energetica a intregului organism organe, limfa, meridiane, sistem cardiovascular, gastrointestinal, detoxifiere, sistem imunitar, dieta-nutritie, in total scaneaza 172 de aspecte – ZYTO iti arata care sunt stresorii principali ai organismului (ex: paraziti, metale grele, lipsa vitamine, stresori hormonali, enzime sau probiotice, sau pot fi multe altele)

In scanare vei gasi rapoarte detaliate despre:

 • sistemul de detoxifiere,sistem gastro-intestinal,
 • sistem imunitar,sistem hormonal,
 • scala emotionala actuala – exact ce emotii afecteaza organele,
 • ce organe sunt in afara parametriilor normali,
 • starea meridianelor energetice principale,starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei,
 • starea energetica a fiecarui dinte,
 • cele mai eficiente produse pentru a vindeca si a creste sanatatea organismului.

La scanare Zyto vei afla de asemenea exact EMOTIILE care produc probleme in corp – care sunt acele emotii si ce anume afecteaza negativ in corpul tau. Stiind emotia vei afla CAUZA reala a problemei! Desigur pe langa scanarea aparatului, iti vom oferi clarificari si ghidare practica pentru a solutiona definitiv problema ta principala.

Alte servicii disponibile:
 • Masaj Aromatouch – oferta 150 ron redus de la 200 ron
 • Masaj Symphony of the Cells –  oferta 200 ron redus de la 250 ron 
 • Masaj pe pat cu role de jad – oferta 100 ron redus de la 150 ron
 • Tratament facial complet cu produse 100% natural doTERRA – 200 ron redus de la 250 ron
* include BONUS Baie cu sare si uleiuri detoxifianta la picioare

Programare Scanare Zyto Bucuresti. Pretul unei scanari este la oferta de 150 ron redus de la 200 ron – include consultanta cu dna. Specialist Zyto Cristina Popescu

SUPER OFERTA in Luna Iubirii: Pachet Scanare Zyto si Masaj Aromatouch, platesti 300 ron si PRIMESTI CADOU: Masaj pe pat cu role de Jad in valoare de 100 ron *locuri limitate

Da click mai jos si alege ziua in care poti face Scanarea

Vezi VIDEO cu interpretarea Raportului ZYTO:

Programare Scanare Zyto Bucuresti. Pretul unei scanari este la oferta de 150 ron redus de la 200 ron – include consultanta cu dna. Specialist Zyto Cristina Popescu

Da click mai jos si alege ziua in care poti face Scanarea

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.

Testimoniale: