Cursuri Theta Healing

Tehnica uimitoare de echilibrare energetica si reprogramare a Subconstientului.

Lucrul cu convingerile limitative. Obtine si tu o Diploma Certificata International!

Pentru a primi exercitii care va sustin Abundenta Financiara, va invitam in grupul privat de facebook Magia Bucuriei cu Laura Popescu (click aici)

Curs Theta Healing® Baza (Basic DNA)

Acest curs va ofera, asa cum este si numele lui, baza, totalitatea abilitatilor necesare de a lucra cu tehnica Theta Healing. Terapia Theta Healing este o metoda de lucru cu subconstientul nostru, cu totalitatea credintelor pe care noi le avem si care ne fac sa FIM intr-un anume fel, sa ACTIONAM si sa AVEM anumite rezultate. Daca iti doresti armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, atunci acest curs iti poate aduce schimbarea dorita!

Click aici pentru detalii

Curs Theta Healing® Avansat (Advanced DNA)

Conditii prealabile: Absolvire Curs Theta Healing® Baza.

Inveti cum sa lucrezi mai rapid cu credintele de vibratie joasa ce te mentin in anumite tipare mentale/ Programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate… si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina. Aprofundezi vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei, primesti curatari si sentimente benefice de la instructor pentru a debloca limitari legate de vindecare. Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.

Click aici pentru detalii

Curs Theta Healing® Sapare profunda (Dig Deeper)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

In cursul Theta Healing® Sapare Profunda (Dig Deeper), primesti abilitatea de a lucra rapid si usor cu cel mai puternic instrument din tehnica Theta Healing: lucrul cu convingerile, aprofundezi cele 8 modalitati de sapare. Este special creat de catre Vianna Stibal pentru a deveni un bun terapeut Theta Healing® si ca o necesitate pentru sporirea increderii in tine ca Theta Healer. Aduce claritate si siguranta fiecarui practicant in lucrul cu Theta Healing®, poate fi facut dupa Curs Avansat, formand ABC-ul complet pentru practica eficienta cu aceasta metoda.

Curs Theta Healing® Ritm pentru greutate si sanatate perfecta (RHYTHM to a Perfect Weight)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale, curatari si detoxifieri, care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp. Vei elibera prin Cantecul inimii, blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta, a stramosilor si a intregii Planete conectate cu acestea. Inveti sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente. Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei Theta Healing®, de a slabi si a fi puternic. Cursul este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani.

Click aici pentru detalii

Curs Theta Healing® Manifestare si Abundenta (Manifesting and Abundance)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

Creem de fiecare data cand gandim, vorbim si actionam. Dincolo de conceptul de Gandire Pozitiva, suntem responsabili de fiecare manifestare din viata noastra fiindca suntem parte din Creatie.

Click aici pentru detalii

Curs Theta Healing® Suflet Pereche (Soul Mate)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

Iti doresti sa ai acel suflet langa care sa simti ca viata ta este plina de Bucurie, sa simti ca esti iubit/a si ca iubesti din toata inima? Iti doresti ca in calatoria ta prin aceasta viata sa fi insotit/a de partenerul/a langa care esti la Potentialul tau Maxim in fiecare zi?

Click aici pentru detalii

Curs Theta Healing® Tu si partenerul important pentru tine (You and Your Significant Other)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

Relatia ta cu partenerul tau este cea mai importanta relatie din viata ta. Daca nu ai inca un partener poti invata ce inseamna o viata implinita alaturi de un partener. Daca pana acum ai avut sau ai o relatie care nu functioneaza vezi ce din interiorul tau ca si programe ca si credinte nu iti sunt de folos si te blocheaza.Daca esti intr-o relatie de 10 ani poti face sa ai un nou inceput in relatie. Daca esti la inceputul unei relatii si ai descoperit sufletul pereche este nevoie sa construiesti o viata  frumoasa cu el.

Curs Theta Healing® Tu si Creatorul (You and the Creator)

Conditii prealabile: Absolvire Cursuri Theta Healing® Baza si Avansat.

Acest curs, pe tema Cresterii Relatiilor tale, te invata cum poti asculta intuitiv nevoia adusa la suprafata de fiecare blocaj pe care lucrezi. Te pregateste pentru Cursul ADN 4, lucrul cu tehnica Theta Healing devine uimitor de simplu. Inveti cum poti identifica foarte clar cand se mentin convingeri/ tipare din supravietuire, cand sunt blocaje venite de la stramosi, cand este vocea Egoului cea care aduce motivatia, ce lectii invata Sinele Superior si care este perspectiva celei mai Inalte forme de Iubire. Primesti exercitii si instrumente uimitoare in lucrul cu tine insuti si cu ceilalti: Iertare, Resetarea mintii, Citirea Timpului Divin si multe altele.

Unde ma gasesti

Adresa

Strada Ion Brezoianu 51, Bucuresti – Zona Sala Palatului

Phone

Marketing Manager: Daniel Matei
Mobil/WhatsApp: 0731737600

Email

contact@magiabucuriei.ro

🎁 Lasa-ne mai jos adresa de email si primesti CADOU – Meditatie Theta Healing de Energizare si Vindecare Rapida

Vom lucra impreuna pentru Manifestarea Abundentei si a dorintelor, plantand seminte Karmice si Ridicand Vibratia cu Aromaterapie si meditatii. Facem exercitii simple si foarte eficiente!

.